Ce trebuie să pui în mașina de spălat rufe: cel mai simplu truc. La ce ajută şi de ce trebuie să fii atent

Ce trebuie să pui în mașina de spălat rufe: cel mai simplu truc. La ce ajută şi de ce trebuie să fii atent

O persoană petrece în medie aproximativ 4 ore pe săptămână spălând rufe. În timp ce mașinile de spălat moderne fac cea mai mare parte a sarcinii, putem îmbunătăți semnificativ rezultatul spălării și putem economisi mult timp cu un singur truc.

Un lucru banal pus în mașina de spălat curăță hainele mai bine FOTO Shutterstock

Această metodă va fi cu siguranță utilă dacă aveți animale de companie sau dețineți multe haine închise la culoare, relatează brightside.me

Pune doar un șervețel umed în mașina ta de spălat înainte de a-ți îndesa hainele înăuntru și vei vedea ce se va întâmpla.

Șervețelele umede ajută la îndepărtarea scamelor și a părului de pe haine. Acţionează ca un absorbant care curăţă bucăţi mici de ţesătură, blană şi păr. Toate aceste particule ajung pe șervețele umede și, ca urmare, hainele arată mult mai curate și nu trebuie să aduni singur toate aceste resturi de pe haine.

Nu puneți mai mult de 3!

Nu puneți mai mult de 3 șervețele umede în mașina de spălat. Când tamburul începe să se rotească, șervețelele se vor amesteca cu hainele și vor colecta părul și blana. Ar trebui să folosiți șervețele umede noi pentru fiecare spălare pentru a putea vedea rezultate satisfăcătoare.

Șervețelele umede trebuie să fie suficient de puternice pentru a nu se rupe în interiorul mașinii. Încercați să le rupeți în fâșii. Dacă abia o poți face, aceste șervețele umede sunt perfecte, arată sursa citată.

De asemenea, este important de ştiu faptul că nu trebuie să încercați să înlocuiți șervețelele umede cu hârtie sau material textil. Cele din hârtie nu sunt suficient de ferme, așa că veți sfârși prin a curăța bucăți mici de hârtie de pe haine. De asemenea, șervețelele din țesătură nu au acelaşi efect - pur și simplu nu veți vedea niciun rezultat.

Dacă nu vrei ca hainele tale să absoarbă parfumul serveţelelor umede, alege un produs antibacterian sau fără parfum. Puteţi adăuga şi niște balsam pentru rufe pentru a scăpa de miros.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…