Ce trebuie să știe orice persoană înainte de a juca la cazinouri online

Ce trebuie să știe orice persoană înainte de a juca la cazinouri online

Cazinourile online deschid poarta către distracție pentru oricine dispune de un PC sau de un telefon cu conexiune la internet. Vorbim despre o activitate cât se poate de accesibilă, în contextul în care cu un buget de numai 20 de lei pot fi petrecute întregi într-un mod plăcut. Un bilet la cinematograf este mai scump.

Această distracție are, însă, unele particularități pe care ar fi bine să le cunoască orice persoană care se gândește să o încerce. Iată cele mai importante aspecte de știut:

Pe internet sunt cazinouri legale și ilegale

Românii nu pot juca la orice cazinou de pe internet. Aceste platforme se încadrează în două categorii majore: legale și ilegale. Legale sunt cele licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc, a căror listă completă poate fi găsită pe site-ul oficial al autorității.

În mod normal, accesul la platformele ilegale este restricționat de providerii de internet, dar restricția poate fi ocolită cu ajutorul unor softuri gratuite. Cu toate acestea, ar fi o greșeală ca cineva să își deschidă cont la un astfel de cazinou, nu numai pentru că riscă o amendă de până la 10.000 de lei, ci și pentru că nu este protejat în niciun fel ca și client. Altfel spus, dacă i se încalcă drepturile, nu are cine să îi dacă dreptate.

Platformele licențiate sunt 100% sigure

Platformele licențiate prezintă toate standarde de servicii și de siguranță, conform angajamentelor asumate în dosarul de licențiere. Cel mai evident avantaj este acela că site-urile sunt în limba română și că moneda folosită este cea națională. Apoi, securitatea cibernetică este la cel mai înalt grad, astfel că toate informațiile furnizate, de la cele personale până la datele de pe card, sunt în deplină siguranță.

Orice abatere de la aceste standarde poate atrage retragerea licenței, ca și plângerile repetate și întemeiate trimise de jucători pe adresa Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc.

Sloturile sunt cele mai populare jocuri

Oferta de jocuri a oricărui cazinou online este formată din mai multe secțiuni: sloturi, jocuri de masă, jocuri live și video poker (acest joc nu este disponibil pe toate platformele). Jocurile de păcănele reprezintă aproximativ 90% din oferta generală. Există platforme cu peste 2.500 de sloturi, dintre care se remarcă cele cu fructe și șeptari (ca la aparate) și cele inspirate din filme sau din emisiuni de televiziune.

O altă secțiune foarte populară este cea cu jocuri de masă cu dealer real, în care este reprodusă atmosfera dintr-un cazinou terestru. Acolo se reunesc pasionații de ruletă, blackjack, baccarat sau poker.

Unii operatori au oferte promoționale mai avantajoase

Cazinourile online se întrec în oferte promoționale de bun venit. Cele mai avantajoase sunt ofertele fără depunere și cele prin care sunt acordate rotiri gratuite cash (câștigurile pot fi retrase fără condiții de rulaj). Diferența se face și la capitolul ofertelor pentru clienții existenți. Amatorii de gambling se pot interesa de aceste oferte citind recenzii sau căutând pe Google opinii despre operatorul respectiv. De exemplu, pot tasta SlotV păreri.

Cele mai multe oferte promoționale au cerințe de rulaj, iar primul aspect la care trebuie să fie atenții jucătorii este valoarea acestora. Unele cazinouri solicită un rulaj x25 pentru a transforma fondurile suplimentare în bani reali, iar altele x40.

Jocul responsabil este cel mai important

Am lăsat pentru final cel mai important lucru pe care trebuie să îl știe persoanele care doresc să se distreze într-un cazinou online. Jocurile de noroc îi pot acapara pe cei care sunt deficitari la capitolul autocontrol. Este crucial ca ei să aloce un buget lunar fix pentru acest hobby, de maxim 10% din venituri, și să se oprească atunci când îl epuizează.

Apoi, jucătorii trebuie să fie foarte atenți cu timpul dedicat jocurilor de cazinou. La un slot cu volatilitate redusă se poate juca ore la rând fără să fie înregistrată o pierdere financiară semnificativă. În schimb, ei nu mai au când să muncească, să se vadă cu prietenii, să stea cu familia ș.a.m.d. Fără un joc responsabil, distracția devine problematică.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…