Ce urmează pentru cea mai frumoasă femeie de la CM Qatar 2022. În ce țară va lucra FOTO

Ce urmează pentru cea mai frumoasă femeie de la CM Qatar 2022. În ce țară va lucra FOTO

Ivana Knoll a devenit cunoscută în întreaga lume în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, atunci când modelul a și reușit să își crească profilul de Instagram de la 600.000 la 3,5 milioane de urmăritori.

Ivana Knoll reprezintă o agenție de modelling din Los Angeles și se va muta în Statele Unite timp de trei ani, după ce în toamna anului 2022 a reușit să obțină și viza.

"Am reușit! Fără complicații, mi-am demonstrat extraordinarele abilități de model și influencer. De acum, pot lucra în SUA, pentru următorii 3 ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în această călătorie. SUA, vin!", a scris Ivana Knoll pe rețelele de socializare, după obținerea vizei.

Ivana Knoll a fost finalistă la Miss Croația în anul 2016, după care a devenit designer vestimentar și și-a înființat o companie care se axează pe lenjerie intimă.

O mare parte din avere o strânge în ultima vreme din rețelele de socializare, pe Instagram fotomodelul tocmai depășind pragul de 3,5 milioane de urmăritori.

Knoll, 30 de ani, model și designer, a fost etichetată ca cel mai sexy fan al Cupei Mondiale după ce s-a plimbat prin Qatar într-un costum de baie și a fost prezentă la meciuri îmbrăcată provocator, încălcând câteva obiceiuri locale pe parcurs.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene