Ce zodii stau sub semnul divorțului în 2022

Ce zodii stau sub semnul divorțului în 2022

Anul 2022 nu va fi blând cu mai multe zodii din multe puncte de vedere, iubirea și căsnicia fiind doar două aspecte ce se vor clătina.

Oricât ne-am dori ca acel ”și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” să se aplice în toate cazurile, este imposibil. Uneori oamenii sunt orbiți de iubire și iau decizii radicale mult prea repede, ca mai apoi să descopere, peste ani, că s-au pripit.

Zodiile balanță, berbec și taur sunt sub semnul divorțului în anul 2022. Relațiile pe care le au cu partenerii sunt deteriorate, tensionate, certurile sunt la ordinea zilei, iar suferința a luat de mult timp locul iubirii, înțelegerii și compasiunii.

Aceste zodii nu vor mai rezista pentru mult timp într-un mediu toxic și vor dori să își găsească fericirea alături de alte persoane. Unele sunt deja hotărâte, pe când altele mai au nevoie de ultima picătură. Oricum ar fi, sfârșitul este aproape.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /