Cea mai bună rețetă de pască pentru masa de Paște. A fost apreciată de cei mai mari specialiști

Cea mai bună rețetă de pască pentru masa de Paște. A fost apreciată de cei mai mari specialiști

Masa de Paște este una dintre cele mai importante, gospodinele având grijă mereu să fie de toate, pentru a se bucura de sărbători alături de familie și invitați. Un preparat nelipsit este pasca, pe care foarte multe femei încă o prepară în casă, chiar dacă se găsește și la magazin, gata preparată.

Pasca de Paste FOTO Shutterstock

Adevărul este că, atunci când vine vorba despre produse tradiționale, cozonaci sau prăjituri de casă, cele din comerț nu se vor putea compara niciodată cu cele preparate de mamele sau bunicile noastre, așa cum o făceau dintotdeauna, după rețete păstrate, la rândul lor, de la mamele sau bunicile lor.

Și pentru că mai sunt câteva zile până când majoritatea gospodinelor vor începe pregătirile pentru masa de Paște, o rețetă de pască, pe care marii bucătari o considră excepționale, e binevenită.

A fost considerată cea mai bună pască din lume

Pe masa de Paște cozonacul, pasca sau drobul sunt doar o parte dintre mâncărurile specifice acestei sărbători. Gospodinele care dedică timp preparării mâncărurilor în propria bucătărie pot încerca rețeta care le va ajuta să pregătească cea mai bună pască de până acum, potrivit cookanadplay.

Pasca din aluat de cozonac și umplutură de brânză îți va garanta o masă de Paște de neuitat. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie:

500 g făină

20 g drojdie proaspătă

150 g zahăr,

coajă rasă de lămâie

3 gălbenușuri

200 ml lapte călduț

150 g unt

un praf de sare

2 lingurițe esență de rom

Umplutura

1 kg brânză de vaci proaspătă

4 albușuri

3 linguri de griș

Citește continuarea pe Click!.ro și află restul ingredientelor și metoda de preparare a celui mai bun prepara de pe masa de Paște.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”