Cea mai mare creștere a cazurilor de coronavirus într-o singură zi, la nivel mondial. OMS: Suntem într-o fază nouă și periculoasă

Cea mai mare creștere a cazurilor de coronavirus într-o singură zi, la nivel mondial. OMS: Suntem într-o fază nouă și periculoasă

Peste 150.000 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate la nivel mondial, joi. Este cel mai ridicat număr raportat într-o singură zi de până acum, conform OMS, citat de CNN.

Jumătate dintre aceste cazuri au fost raportate în Americi, însă cifre mari vin și din Asia de sud și Orientul Mijlociu.

„Lumea e într-o nouă și periculoasă fază. Mulți oameni sunt sătui, justificat, să stea blocați în case. Țările sunt nerăbdătoare să își deschidă societățile și economiile. Dar virusul se răspândește rapid, este mortal, iar majoritatea oamenilor încă sunt susceptibili lui”, a spus șeful OMS.

Peste 8 milioane și jumătate de oameni au fost infectați cu noul coronavirus la nivel mondial până în acest moment. Dintre ei, peste 450.000 au murit, iar peste 4 milioane și jumătate s-au vindecat.

Coronavirusul se răspândește cu rapiditate mai ales în America Latină, unde Brazilia și Peru sunt cele mai afectate țări.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?