Cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu, după ce s-a mutat la azil: „M-a distrus financiar”

Cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu, după ce s-a mutat la azil: „M-a distrus financiar”

Cu toate că s-a pensionat și că s-a mutat recent într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu are planuri mari. Fostul om de afaceri, în vârstă de 66 de ani, a dezvăluit că își dorește să scrie o carte.

Irinel Columbeanu vrea să lanseze o carte. Foto: Arhivă

Pe câteva vi le-am dezvăluit: să continui să scriu o carte. Am exersat și memoria și concentrarea cu această ocazie. Am grijă să scriu corect gramatical și în mesaje. Visul meu e să revitalizez proiectul pe care l-am avut cu cimentul de la hotelul din Predeal. Nu a fost să fie, m-a distrus financiar, din păcate”, a dezvăluit fostul om de afaceri Irinel Columbeanu , în emisiunea Exclusive VIP.

Citește continuarea pe Click.ro!

Nu are bani să plătească azilul

Fostul miliardar Irinel Columbeanu se află internat de mai bine de două săptămâni în azilul de la Ghermănești, acolo unde, în urmă cu șapte ani, a murit tatăl său, Ion Columbeanu. El a rămas singur și fără bani, în așteptarea pensiei.

„Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Fostul om de afaceri nu are bani să acopere cheltuielile lunare de la azil, care se ridică la aproximativ 3000-4000 de lei lunar .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat