Cea mai mare durere a Sofiei Vicoveanca. Cum și-a pierdut artista soțul în urmă cu 22 de ani, pe 18 aprilie

Cea mai mare durere a Sofiei Vicoveanca. Cum și-a pierdut artista soțul în urmă cu 22 de ani, pe 18 aprilie

În fiecare an, începând cu 2001, data de 18 aprilie este una a suferinței pentru Sofia Vicoveanca. Îndrăgita interpretă de muzică populară a trăit în urmă cu 22 de ani un moment cumplit. Soțul său, un ziarist cunoscut, s-a stins din viață fulgerător.

Deși au trecut 22 de ani, artista nu l-a putut uita pe soțul său, relatează click.ro .

Ziaristul sucevean Victor Micu a lucrat timp de peste 40 de ani la ziarul „Zori noi” din Suceava. El a decedat fulgerător, în 2001, la vârsta de 70 de ani, după ce a început să tușească. Deși au chemat rapid Salvarea, din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

"Astăzi voi avea spectacol și nu vreau să vorbesc prea mult despre evenimentul nefericit din viața mea. Vreau să încerc să nu îmi adâncesc rana și mai mult în suflet. Te poate înțelege doar o persoană care a trecut prin asemenea stări ce am trecut și eu. Altcineva nu!”, a declarat Sofia Vicoveanca.

Citește articolul complet pe click.ro

Cum se menține în formă

Sofia Vicoveanca, una dintre figurile emblematice ale muzicii populare românești, pare că nu îmbătrânește. La 81 de ani, este într-o formă fizică de invidiat. Artista spune că secretul constă în a fi mereu activă, însă o ajută și regimul alimentar.

Îndrăgita interpretă de muzică populară este mereu pusă pe treabă. Deși ajunsă la o vârstă înaintată, Sofia Vicoveanca își împarte viața între concerte, evenimente și treburile casnice. Nu stă în loc nicio clipă și, pe lângă talentul său muzical cu care ne-a încântat de-a lungul vremii, este de asemenea, o gospodină desăvârșită. Și-a făcut singură curățenia pentru Paște, în timp ce se pregătea de concerte în străinătate: atât în Europa, cât și peste ocean, în Canada.

Ce regim alimentar urmează Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click! , câteva trucuri alimentare, care o ajută să se mențină în formă. În primul rând, femeia ține postul cu sfințenie, iar acest lucru o ajută atât sufletește, cât și la siluetă. Înainte de perioada sărbătorilor, mâncărurile grase sunt complet excluse din alimentația sa.

Normal că țin post! (...) Fiecare face cum simte, cum crede, asta ține de suflet! Eu așa m-am obișnuit de copil și ce am învățat, nu uit! Chiar dacă vreau să mă adaptez vremurilor nu renunț! Eu am grijă de mine! Pentru post, fără grăsimi, fără lapte, fără unt, care nici nu există până după sărbători., a povestit cântăreața de muzică populară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”