Cea mai mare frică a ta, în funcție de zodie

Cea mai mare frică a ta, în funcție de zodie

Mulți dintre noi credem că știm exact de ce ne este cel mai teamă. De la păianjeni la spații închise, există o mulțime de lucruri care ne vin în minte, de obicei, atunci când ne referim la frica noastră cea mai mare.

Uneori, unii oameni habar nu aveau că se temeau de ceva anume, alții își descoperă noi frici pe măsură ce înaintează în vârstă, știm cu toții că nu există oameni fără frici, dar ni se mai spune că și de ce ne e frică nu scăpăm. Chiar așa să fie oare?

Ei bine, astrologii vin cu o completare. Inclusiv fricile noastre sunt influențate de semnul zodiacal. Iată o mică trecere în revistă a temerilor ce zguduie fiecare zodie în parte.

Semnele de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt zodii încăpăţânate şi creative. Sunt niște lideri grozavi, ajung deseori dezamăgiți și tânjesc după atenție. De cele mai multe ori, se tem că vor fi respinși.

Frica jpg

Berbecul deschide zodiacul și este una dintre cele mai încăpățânate zodii. Un lider înnăscut, cea mai mare frică a sa este că nu va avea dreptate. Nu le place deloc ca autoritatea să le fie contestată.

Însă oricine greșește, iar Berbecul trebuie să învețe o lecție importantă: și dacă se mai înșală, acest lucru n-ar trebui să-i știrbească încrederea.

Leul este diva zodiacului, nativul care iubește să fie vedeta, toți cu ochii pe el. Adoră să fie lăudat. Se hrănește cu asta. Din păcate, stima sa de sine este direct proporțională cu opinia celorlalți. Leul are nevoie să se autoeduce în sensul acesta.

Adevăratul rebel fără cauză este Săgetătorul. Nu suportă să-i zici ce să facă. Cea mai mare frică asta e pentru el, că i se vor impune lucruri. Detestă ideea ca o persoană să se amestece în lista sa de visuri și ambiții.

Săgetătorul suferă cu adevărat când este controlat, iar gândul că nu ar putea face ce-și dorește vine ca un pumnal în inimă pentru acest dramatic semn de foc. Apreciază orice laudă vrei să-i aduci.

Semnele de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) se plictisesc ușor. Le este frică de monotonie și de tot ce este banal. Sunt zodii extrem de sociabile, care vibrează la tot ce înseamnă distracție.

Nerăbdător și aburdalnic, nativul din Gemeni nu suportă să fie ținut pe loc. Detestă rutina și se teme de plictiseală. Doar că normal, viața nu poate fi captivantă non-stop. Cel născut în Gemeni trebuie să înțeleagă și că o perioadă mai statică este una a creșterii personale.

Balanța e foarte sociabilă și îi place echilibrul. Tinde însă să fie uneori mult prea precaută și se teme de neprevăzut. E cazul să învețe să ia lucrurile așa cum vin.

Vărsătorul are și el o mare frică, potrivit astrologilor americani. Acest nativ se teme că-și va pierde bagheta magică și că va deveni un oarecare, ca toți ceilalți. Nu vrea să fie banal și nu are cum, căci dă tonul aproape întotdeauna proiectelor revoluționare.

Semnele de apă (Rac, Scorpion și Pești) sunt zodiile cele mai abile. Marile lor frici vin sunt legate de relații, nu de persoana lor. Cea mai mare teamă a Racului e că va rămâne singur, că va sfârși fără partener.

E capabil de mari compromisuri, doar pentru a fi într-o relație.

Cea mai întunecată zodie este Scorpionul. Acesta se teme să se deschidă în fața oamenilor. Asociază sinceritatea cu suferința.

Cei născuți sub semnul Peștilor sunt, în schimb, cei mai mari idealiști. Se tem să nu fie iubiți, se tem că vor fi greșit înțeleși, în această lume rece și calculată.

Și, în sfârșit, semnele de pământ: Taur, Fecioară și Capricorn. Practice, dar ambițioase, aceste semne se tem de orice ar putea sta în calea realizărilor lor.

Taurul este concentrat pe partea financiară. Se teme de obstacolele care pot surveni în calea prosperității sale.

Fecioara, perfecționista zodiacului, se teme că nu va atinge apogeul în toate aspectele vieții. Dar cel mai mult se teme să nu fie respinsă.

Capricornul este cel mai ambițios semn al zodiacului. Nativul se teme de ideea că ar putea fi nesemnificativ, irelevant. Un capricorn este copilul de acum câțiva ani care plângea la școală dacă nu a luat 10. Se teme de o reputație proastă și trebuie să înțeleagă că nu este definit de sfera profesională, atunci când vorbim de viață în general.

Foto: Shutterstock

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro