„Cea mai tâmpită cădere”/Inna și-a alertat fanii! Cântăreața a suferit un incident neplăcut:

„Cea mai tâmpită cădere”/Inna și-a alertat fanii! Cântăreața a suferit un incident neplăcut:

Inna a început anul cum nu se putea mai prost. Cântăreața care a cucerit topurile internaționale a suferit o căzătură care i-a afectat mâna dreaptă, însă, slavă Domnului, nu este vorba despre ceva grav.

Cu toate acestea, fanii vedetei au fost îngrijorați când au văzut-o bandajată la mână. Aceasta le-a arătat că își poate mișca degetele și a făcut chiar o descriere pentru ceea ce a pățit.

Îmbrăcată în alb, artista s-a filmat de pe pat și a transmis următorul mesaj explicând succint ce i s-a întâmplat: „Cea mai tâmpită cădere”.

Inna a căzut de pe trotinetă și s-a lovit la mână

Videoclipul postat de Inna a fost vizionat în doar o oră de peste 60.000 de persoane, toată lumea întrebând-o ce a pățit mai exact, cum a reușit să cadă și să își facă rău la mână.

„Ai grijă de tine; Ce s-a întâmplat?; Ai căzut de pe trotinetă?”, sunt câteva dintre  mesajele  de îngrijorare primite de la fanii ei.

Inna a lămurit în cele din urmă misterul și a confirmat că a căzut de pe trotineta ei electrică, lovindu-se puternic la mână. 

inna Inna le-a arătat fanilor că, în ciuda căzăturii, își poate mișca degetele. Foto: Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...