CEARTĂ ca la ușa cortului între O.Vasilescu și Grindeanu! Fiola l-a făcut „PULIFRICI AMĂRÂT” pe premier!

CEARTĂ ca la ușa cortului între O.Vasilescu și Grindeanu! Fiola l-a făcut „PULIFRICI AMĂRÂT” pe premier!

Ceartă ca la ușa cortului joi, la Palatul Victoria, înaintea ședinței de guvern! Olguța Vasilescu l-a abordat fără menajamente pe prim-ministrul Sorin Grindeanu și i-a strigat să-și vadă de treabă, să nu se mai ia de ea pe diverse surse. „Bă, tu deocamdată ești un pulifrici amărât, vezi-ți de treaba ta. Aud că ameninți că mă dai afară din guvern, vezi să nu zbori tu”, i-a strigat Olguța Vasilescu. Grindeanu a făcut fețe-fețe și a intrat șocat în ședința de guvern. În ședință Fiola și-a continuat recitalul anunțând că va propune plafonarea indemnizațiilor pentru mame deși în cursul dimineții declarase altceva. Iar Grindeanu spusese miercuri, la Antena 3, că punctul său de vedere este ca indemnizațiile să nu se plafoneze...

Joi după-amiază, la recepția de la Cotroceni, Grindeanu a stat stingher.

Pentru că și Dragnea are o atitudine distantă față de el. Nimeni n-a observat că miercuri, la Craiova, pe Grindeanu nu l-au luat. Cu Dragnea, întâmpinat cu flori roșii, a fost doar Sevil Shhaideh.

Vineri, Dragnea și Grindeanu au fost din nou în echipe separate la două ieșiri în teritoriu.

Reamintim că marți seara Grindeanu l-a sunat nervos pe Dragnea și i-a cerut o întâlnire pentru a discuta despre ieșirile Fiolei Olguța Vasilescu. Mai mult, Grindeanu a amenințat că la prima abatere după recentele ieșiri în legătură cu plafonarea indemnizațiilor pentru mame, o să ia o decizie radicală și că n-o să mai sune să ceară aprobare!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...