Cei doi evadați de la Secția 19 și soția unuia dintre ei au primit mandate de arestare preventivă

Cei doi bărbați care au evadat de la Secția 19 de Poliție, precum și soția unuia dintre ei, au primit mandate de arestare preventivă, pentru evadare, respectiv înlesnirea evadării, deciziile fiind luate de magistrații Judecătoriei Sectorului 5, potrivit unor surse din Poliția Capitalei. Decizia poate fi contestată de către cei trei.

Peste 100 de polițiști din cadrul DGPMB, împreună cu procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au efectuat vineri dimineață douăsprezece percheziții în București și în județele Ilfov și Giurgiu și au pus în aplicare trei mandate de aducere, în cauza penală privind evadarea celor doi bărbați din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Secției 19 Poliție.

Soția unuia dintre evadați, Alexandra Tulli, a fost reținută vineri în urma acțiunii polițiștilor.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, 10 persoane au fost audiate vineri la sediul Poliției Capitalei, despre care există date că ar fi înlesnit și sprijinit evadarea celor doi bărbați.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

Două persoane arestate preventiv — Costel Grosu și Marius Renato Tulli — au evadat, duminica trecută, în jurul orei 12,30, din curtea de aer a Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a Secției 19 Poliție. Polițiștii l-au prins luni dimineață pe Costel Grosu, iar joi pe Marius Renato Tulli, într-o localitate de pe raza județului Ilfov.

Cei doi erau încarcerați în baza unor mandate de arestare preventivă pentru furt calificat și, respectiv, infracțiuni informatice.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…