Cel mai bătrân om de ştiinţă din Australia, în vârstă de 104 ani, s-a sinucis în Elveţia

Cel mai bătrân om de ştiinţă din Australia, în vârstă de 104 ani, s-a sinucis în Elveţia

David Goodall, cel mai bătrân om de ştiinţă din Australia, în vârstă de 104 ani, sosit în Elveţia pentru a apela la sinucidere asistată, s-a stins din viaţă joi la ora locală 12:30 (10:30 GMT) la Basel (nord), a anunţat Fundaţia Exit International, citată de AFP.

''Astăzi (10 mai), la orele 12:30, profesorul David Goodall, în vârstă de 104 ani, s-a stins în linişte la Basel, în Elveţia, cu ajutorul unei injecţii de Nembutal'' (barbiturice), a scris pe Twitter medicul Philip Nitschke, fondator al Fundaţiei Exit International, care l-a sprijinit pe Goodall în demersul său.

David Goodall nu suferea de nicio boală în fază terminală, însă dorea să apeleze la eutanasie deoarece calitatea vieţii sale se deteriorat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...