Cel mai bogat om din Asia își căsătorește fiul cel mic: la eveniment este așteptată Rihanna. Codul vestimentar se întinde pe 9 pagini

Cel mai bogat om din Asia își căsătorește fiul cel mic: la eveniment este așteptată Rihanna. Codul vestimentar se întinde pe 9 pagini

Anant Ambani se căsătorește, iar tatăl său - cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani - nu precupețește niciun efort pentru a-i sărbători nunta.

Anant Ambani, alături de mama sa, Nita și viitoarea soție, Radhika Merchant FOTO Profimedia

În calitate de președinte al companiei Fortune 500 Reliance Industries , Ambani senior are o avere estimată la 111 miliarde de dolari, conform Bloomberg Billionaires Index. Acest lucru îl face cea mai bogată persoană din Asia și al 11-a cel mai bogat om din lume.

Anant Ambani urmează să se căsătorească cu Radhika Merchant, fiica CEO-ului Encore Healthcare, Viren Merchant, în luna iulie. Petrecerea pre-nunțială a cuplului, care va dura trei zile, urmează să înceapă vineri în Gujarat, India.

Potrivit Business Insider , care citează The Hindu, miercuri, 28 februarie, Ambani și viitoarea sa soție au găzduit o cină comunală pentru 51.000 de locuitori locali din Gujarat.

Evenimentul a avut loc în satul Jogwad, lângă Reliance Township din Jamnagar.

Potrivit publicației, servirea hranei comunității în timpul evenimentelor familiale deosebite a fost întotdeauna o tradiție a familiei Ambani.

Potrivit Reuters, la petrecerea pre-nunțială va cânta Rihanna.

Un fan a postat un videoclip pe Instagram cu mai multe cutii de lemn care sunt transportate dintr-o sală de sosiri de la aeroport, cu descrierea „Bagajul Rihannei a sosit în India.”

Ce a adus cu ea? O casă pliantă?” a comentat cineva sub postare, la care Rihanna a răspuns: „Scena nu încăpea în bagajul meu de mână.”

Ce vedete au participat la nunțile familiei Ambani

Și atle mega-staruri au cântat la nunțile familiei Ambani în trecut.

În 2018, Beyoncé a cântat la ceremonia pre-nunțială a lui Isha Ambani și Anand Piramal . Isha este singura fiică a lui Mukesh Ambani și sora mai mare a lui Anant.

În 2019, solistul trupei Coldplay, Chris Martin și The Chainsmokers au încântat invitații care au participat la petrecerea pre-nunțială a lui Akash Ambani - fratele mai mare al lui Anant - și Shloka Mehta din Elveția. Cuplul l-a avut invitat și pe Adam Levine. La aceste petreceri au participat peste 1200 de invitați .

De asemenea, se presupune că unele dintre cele mai mari nume din lumea tehnologiei vor participa la petrecere, printre care Bill Gates, Mark Zuckerberg și Sundar Pichai.

CEO-ul Disney, Bob Iger, este, de asemenea, probabil să fie pe lista de invitați, conform Reuters. La începutul săptămânii, Reliance Industries și Disney au anunțat o fuziune în valoare de 8,5 miliarde de dolari a activelor lor de televiziune și media de streaming din India.

Petrecere cu animale exotice

Conform unui program de evenimente publicat de The Times, în prima zi va fi o petrecere cu cocktailuri.

În cea de-a doua zi, invitații vor fi duși la centrul de salvare a animalelor Reliance pentru „o plimbare în sălbăticie”, conform The Times. Centrul de salvare a animalelor este proiectul personal al mirelui.

Seara, invitații vor participa la un „mela rouge”, conform The Times. „Mela” poate să se refere la o târg sau la un festival.

Ultima zi include un eveniment „tusker trails” în care invitații își vor petrece după-amiaza „înconjurați de minunile naturii”. La eveniment vor fi peste 200 de elefanți, 300 de feline mari și 120 de reptile anterior expuse riscului de a fi vândute sau vânate, conform The Times.

Pe lângă codul vestimentar de nouă pagini, vor fi disponibili și stilisti și artiști de machiaj pentru invitați, a raportat The Times.

Codul vestimentar include purtarea temei „febra junglei” și a „pantofilor confortabili” pentru vizita la centrul de salvare a animalelor din a doua zi și a costumelor indiene „sclipitoare” pentru mela, conform The Times.

Înaintea nunții, familia Ambani a construit 14 temple noi în Jamnagar.

La sfârșitul lunii martie, Fundația Reliance a distribuit un videoclip pe canalul său oficial de YouTube care prezintă progresul construcției templelor.

În videoclip, fondatoarea și președinta Fundației Reliance, Nita Ambani - soția lui Mukesh Ambani și mama celor trei copii ai săi – apare vorbind cu diferiți credincioși, precum și cu artiștii implicați în proiectarea templelor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat