Cel mai mare regret al actriței Natașa Raab. De ce nu a putut să aibă copii: „Ultima mea șansă s-a dus”

Cel mai mare regret al actriței Natașa Raab. De ce nu a putut să aibă copii: „Ultima mea șansă s-a dus”

Frumoasă și talentată, actrița Natașa Raab , care a murit răpusă de o boală chinuitoare, a avut un mare regret în viață. Artista, una dintre cel mai de succes fotomodele din Epoca de Aur, nu a avut copii, iar acest lucru a mâhnit-o mereu.

Actrița a trăit cu o mare tristețe din cauză că nu a avut urmași. Diagnosticată cu o formă de cancer, Natașa Raab a fost nevoită să treacă printr-o operație de extirpare a uterului, în urmă cu mai mulți ani.

Nataşa Raab este cunoscută publicului larg mai ales după interpretarea “Coanei Chiva” din reclama televizată la produse lactate. E toată numai un zâmbet, aşa cum o ştim din telenovelele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, dar şi din celebrele reclame la produse lactate, “prea bune, prea ca la ţară”, unde interpretează rolul Coanei Chiva.

Natașa Raab, o actriță desăvârșită FOTO Adevărul

„Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău"”

Însă în spatele zâmbetului, Nataşa Raab, cândva un manechin de succes în prezentările Zinei Dumitrescu, a ascuns o dramă greu de suportat. Actrița a avut cancer uterin.

Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa la gala Premiilor Gopo din 2017. Şi-a dorit întotdeauna să fie mamă şi, până în ultima clipă i-a reproşat soţului ei că nu au infiat un copil. Însă, Val Guţul a încercat, înainte să-şi dea ultima suflare, să o liniştească privind acest subiect şi i-a spus că el este copilul ei, iar ea, copilul lui.

"Îmi spunea că <<Nu e nimic, draga mea, dacă nu avem copii>> De foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva. El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea << Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău>> Întotdeauna când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!", povestea actrița în urmă cu câțiva ani, conform spynews.ro .

Drama pierderii soțului

În 2019, soțul ei, medicul Val Guţul, a murit după ce s-a luptat cu cancerul.

„Am rămas a nimănui Doamne. Soţul meu Val, Dr. Guţul, m-a lăsat singură! Vreau să mor şi eu! Avea doar 66 de ani“, a scris la acea vreme Nataşa Raab pe Facebook.

În perioada suferinței soțului său, actrița s-a îngrijit ca acestuia să nu îi lipsească nimic. "Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l “prosteşti” să facă ce vrei tu. El spune că ştie mai bine cum să facă. Să sperăm că, dacă îşi face tratamentul, va fi bine. Gândul că l-as putea pierde pe omul acesta mă înnebuneşte! Doamne, mai bine ia-mă pe mine şi fă-l bine pe soţul meu!”, spunea actriţa în urmă cu ceva timp.

Natașa Raab se confrunta cu grave probleme grave de sănătate, în ultima vreme. După boala autoimună, care i-a afectat vorbirea și memoria, medicii i-au pus artistei încă un diagnostic crunt: Parkinson. Actrița a murit luni, 23 octombrie la vârsta de 70 de ani. Ceremonia de înmormântare a actriței va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova, anunță UNITER.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?