Cel mai mare star pop sovietic, despre susținătorii lui Putin: „Niște lachei care s-au transformat în sclavi”

Cel mai mare star pop sovietic, despre susținătorii lui Putin: „Niște lachei care s-au transformat în sclavi”

Artista Alla Pugaciova le-a transmis, marți, un mesaj dur celor care au atacat-o pentru poziția sa față de războiul pe care președintele rus Vladimir Putin l-a declanșat în Ucraina. Ea i-a numit pe susținătorii războiului „sclavi” și „lachei”, relatează The Moscow Times .

Alla Pugaciova i-a numit pe susținătorii războiului „sclavi” și „lachei”. FOTO Twitter

„Cât de norocoasă sunt să fiu urâtă de oamenii pe care i-am urât mereu. Motivul este clar”, se arată în postarea publicată pe Instagram de regina muzicii pop sovietice, făcând aluzie la susținătorii războiului.

Cântăreața, în vârstă de 73 de ani, este una dintre cele mai populare persoane din Rusia care au criticat războiul dus de Rusia împotriva Ucrainei.

Aceasta a solicitat să fie inclusă pe lista agenților străini, după ce soțul său, actorul şi prezentatorul de televiziune Maxim Galkin, în vârstă de 46 de ani, a fost inclus în această categorie de către regimul de la Kremlin .

Celebra artistă sovietică a condamnat invazia asupra Ucrainei pentru „scopuri iluzorii care ne-au transformat într-un stat paria”.

„Dacă ei m-ar fi plăcut (n. red. susținătorii lui Putin), ar fi însemnat că trăiesc și cânt în zadar. Îi las să-și arate colții. Sunt niște lachei care s-au transformat în sclavi”, a mai adăugat Pugaciova.

Alla Pugaciova a părăsit Rusia în secret, după 4 zile de la începerea războiului din Ucraina. Cea mai recentă postare a cântăreței vine la mai puțin de o săptămână după ce presa rusă a anunțat că s-a întors în Israel, după ce în luna august a revenit în Rusia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”