Cel mai scund cuplu din lume s-a logodit

Cel mai scund cuplu din lume s-a logodit

Cel mai scund cuplu din lume, în care cei doi parteneri măsoară împreună 1,77 metri, s-a logodit, săptămâna trecută, în Brazilia, după câțiva ani de relație, arată Xinhua News.

Paulo Gabriel da Silva Barros, în vârstă de 30 de ani, care are 88 de centimetri înălțime, a cerut-o de nevastă pe Katyucia Hoshino, de 27 de ani și 89 de centimetri, la un restaurant de sushi din Itupeva, orașul în care cei doi locuiesc, în sud-estul Braziliei. După ce s-a asigurat că Paulo nu glumește, Katyucia a acceptat propunerea, spre bucuria prietenilor cuplului care au asistat la eveniment.

Cei doi au declarat că le surâde ideea ca în viitor să aibă un copil, chiar dacă ar putea fi dificil pentru Katyucia să ducă la capăt o sarcină ținând cont de dimensiunile sale.

''Vreau să ne căsătorim într-o bună zi'', a spus Katyucia. ''Fie că vom avea sau nu copii, îmi doresc să fim fericiți'', a mai spus ea.

Cei doi tineri mai speră ca după ce își vor oficializa relația să devină cel mai scund cuplu din lume. ''După ce ne căsătorim o să facem demersurile pentru a fi recunoscuți, de către Guinness World Records, drept cel mai scund cuplu'', a spus Paulo.

În prezent, acest titlu aparține altui cuplu din Brazilia, Douglas Maistre Breger da Silva, de 46 de ani, și Claudia Pereira Rocha, de 43 de ani. Cei doi măsoară, împreună, 1,80 metri și s-au căsătorit în urmă cu 18 ani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /