Cel puţin 162 de morţi şi sute de răniţi în urma cutremurului din Indonezia

Cel puţin 162 de morţi şi sute de răniţi în urma cutremurului din Indonezia

Risc Seismic

Cel puţin 162 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte câteva sute au fost rănite într-un cutremur cu magnitudinea 5,6 produs luni pe insula indoneziană Java de Vest şi care a fost resimţit până în capitala Jakarta, relatează AFP.

Cel puțin 162 de morți în Indonezia FOTO Profimedia

„Regret să anunţ că sunt 162 de morţi" a declarat guvernatorul din Java de Vest, Ridwan Kamil, un număr confirmat de purtătorul de cuvânt al administraţiei oraşului Cianjur.

Un bilanţ anterior, prezentat de guvernatorul provinciei Java de Vest indica 56 de morţi şi peste 700 de răniţi.

„Din cauza numărului mare de persoane rămase blocate sub dărâmături, estimăm că numărul persoanelor decedate şi rănite va creşte", a spus Ridwan Kamil.

Potrivit agenţiei indoneziene pentru dezastre, în oraşul Cianjur, situat în apropierea epicentrului cutremurului, 25 de persoane au rămas blocate sub dărâmături, însă echipele de salvare sunt pregătite să acţioneze pe parcursul nopţii.

Peste 2.000 de case au fost avariate şi peste 5.000 de persoane au fost evacuate în urma cutremurului, a adăugat sursa citată.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante