Cele mai așteptate telefoane din 2023

Cele mai așteptate telefoane din 2023

Cu toate că ne apropiem cu pași repezi de finalul anului 2023, când vine vorba de telefoane, mai avem de așteptat până la lansarea celor mai așteptate modele din acest an.

Pe măsură ce progresul tehnologic ajunge la un nivel fără precedent, viitorul val de smartphone-uri este pe punctul de a remodela viața noastră digitală. Aceste dispozitive nu sunt doar setate să introducă un design inovator, ci și caracteristici revoluționare, toate orientate spre captivarea unui public global.

Astăzi, telefonul nu mai este un moft, ci o necesitate, fiind considerat ca o extensie a noastră. Prin intermediul lui reușim să comunicăm în timp real – audio și video - cu persoanele dragi nouă, cu prietenii, în interes de afaceri. Tot cu ajutorul telefonului, avem acces rapid la informații și la știri de ultimă oră.

Și divertismentul este mai aproape de noi, la doar un click distanță, putând accesa muzica preferată, filmul favorit și chiar jocurile mult îndrăgite. Pasionații de gambling nu mai trebuie să meargă la cel mai apropiat cazinou pentru a-și încerca norocul, acum existând platforme specializate, cum ar fi NetBet ruleta online, unde sunt jocuri de tip slot sau jocuri cu cărți, ruletă etc. la care putem avea acces rapid.

Mai jos vă aducem în atenție unele dintre cele mai așteptate telefoane inteligente din acest an.

Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro

Google obișnuiește să lanseze noile smartphone-uri spre finalul anului, iar 2023 nu face excepție. Anticipăm că noile modele Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro vor fi lansate în octombrie, iar prețul va fi cuprins între 700 de dolari și 1000 de dolari.

Cel mai probabil, noile telefoane vor rula sistemul de operare Android 14, care este in beta în acest moment. Și la nivel de configurații hardware vor fi mici modificări, dar conform informațiilor existente, Google nu se va aventura în zona high-end.

Apple iPhone 15

Apple a lansat mult așteptatele telefoane iPhone 15, mai exact patru modele din această familie: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Noile telefoane au un preț de pornire de 799 de dolari și variază în funcție de model și configurație. Singura noutate majoră ține de faptul că noua generație de telefoane iPhone 15 este prevăzută cu port USB-C, o măsură impusă de Uniunea Europeană. Producătorul din Silicon Valley cu sediul în Cupertino a anunțat și mici upgradeuri de hardware, menite să facă din noul iPhone un telefon de top.

Samsung Galaxy S23 FE

În timp ce S22 FE a lipsit în mod semnificativ din lansările Samsung, speculațiile indică faptul că compania intenționează să-și revigoreze flagship-ul „Fan Edition” cu viitoarea linie S23 FE în acest an.

Conform informațiilor existente, noul smartphone va avea un design asemănător cu Galaxy A54, iar întreg sistemul hardware va avea în centru procesorul Exynos 2200 de la Samsung. Se așteaptă ca punctul de interes să fie în jurul sistemului de camere.

Pixel G10/Pixel 7 Ultra

Pixel G10 este un dispozitiv enigmatic, deoarece informațiile la îndemână indică doar dezvoltarea sa și deținerea unui afișaj asemănător lui 7 Pro. În mijlocul speculațiilor despre seria Pixel 7, a apărut încă o variantă neanunțată de Pixel: Pixel G10.

Alte telefoane de ultimă generație

Alte telefoane care vor apărea în viitorul apropiat sunt Xiaomi 14, OnePlus 12, Oppo Find N3 Flip, Samsung Galaxy S24. Prea multe informații nu sunt despre noile modele, ceea ce face ca așteptarea să fie și mai grea.

Concluzii

Pe măsură ce ne aflăm în pragul anului 2024, lumea telefoanelor inteligente  pare să fie atât de promițătoare și entuziasmată. Viitoarele smartphone-uri nu sunt doar instrumente de comunicare, ci și ferestrele către viitor – un viitor în care tehnologia se integrează perfect în viața noastră de zi cu zi. De la asistenți personali alimentați cu inteligență artificială la experiența realității virtuale / augmentate, aceste dispozitive sunt setate să ne ridice așteptările și să ne remodeleze percepția a ceea ce poate fi un smartphone.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat