Cele mai bune aspiratoare

Cele mai bune aspiratoare

Mediul înconjurător este tot mai poluat, iar praful a devenit o problemă a omului modern. Îl respirăm afară, dar îl regăsim și în casă, atât pe podele, cât și pe toate piesele de mobilier.

Aspiratorul nu mai este de mult timp doar o simplă ustensilă de curățenie, este un adevărat gadget. Fie că vorbim de un robot de curățenie, de un aspirator de curățare cu apă, sau un mop cu abur, toate oferă tehnologii proprii și concepte avansate în domeniul curățării.

Înainte de a cumpăra un aspirator, ar trebui să te gândești la mai multe aspecte: cât de des faci curățenie, dacă îți trebuie un aspirator care să nu ocupe mult spațiu, iar dacă ai copii sau animale, atunci ai nevoie de un aspirator robot care să asigure tot timpul curățenia casei tale. Deoarece sunt multe branduri și modele pe piață, alege cel mai bun aspirator în funcție de cerințele tale.

Aspirator robot

Îți dorești podele curate tot timpul? Un aspirator robot te poate ajuta în acest sens, iar tu te poți ocupă de lucrurile care contează sau te poți relaxa cât el își face treaba. Un astfel de robot folosește un sistem premium de curățare, pe etape. Este dotat cu perii de cauciuc duble, multi-suprafețe și putere de aspirare mare. Lasă praful și murdăria în slujba lui, și nu vei mai simți niciodată că ai făcut o curățenie superficială în casă.

În plus, modelele noi mapează și se adaptează fiecărei camere, iar tu poți controla dacă a fost efectuată curățarea lor. Dispun și de o bază specială de golire și curățare a conținutului. Cu ajutorul aplicațiilor puteți controla robotul prin telefon sau tabletă. Cum ar fi să te afli la serviciu sau în vacanță, iar când ajungi acasă să fie curățenie?

Aspirator vertical

Te-ai săturat de fire și de aspiratoarele voluminoase? Îți dorești să ajungi în toate colțurile casei tale și să ai libertate de mișcare? Ai nevoie de un mop suplimentar pentru a completa curățenia casei tale? Aspiratorul vertical care șterge și aspiră dintr-o singură mișcare este o opțiune.

Petele persistente, greu de scos, acum pot fi ușor îndepărtate cu ajutorul sistemului inovator de ștergere umedă a podelelor. Unele aspiratoare verticale sunt dotate cu rezervoare generoase de apă, iar tu poți spăla până la 50m². Să faci curățenie, nu a fost niciodată mai ușor!

Aspirator cu apă

Aspiratorul cu filtrare prin apă este o altă alegere inspirată în această perioadă, în care îți dorești o podea curată, un aer proaspăt și curat în locuința ta. Murdăria de pe podele sau covoare este atrasă în filtrul de apă și învârtită prin “apa învolburată”, iar particulele de praf și mizerie nu se vor mai răspândi în aer atunci când faci curățenie. Praful din aer este filtrat, iar aerul pe care-l respiri este mult mai curat.

Unele aspiratoare sunt dotate cu o cameră specială pentru accesorii, astfel scapi de grija depozitării lor. Aspiratorul cu filtrare prin apă este recomandat persoanelor alergice.

Aspirator umed-uscat

Dacă îți dorești un aparat care să aspire murdăria, dar să spele și covoarele, să curețe saltele și canapele, atunci ai nevoie de aspiratorul umed-uscat. Acesta este dotat cu un filtru igienic hepa, ce face ca aerul evacuat să fie mai curat.

Te-ai întrebat vreodată cât de curate sunt saltelele pe care dormi? Dacă lenjeria patului se schimbă constant, praful din cameră și transpirația corporală ajung în salteaua ta. Când ai un copil care mănâncă în fața televizorului și se șterge neatent de canapea, știi cât de greu se curăță acest tip de pete. Aspiratorul umed te ajută să scoți și să cureți canapeaua ta. 

Scapă de grija spălării covoarelor. Acum spălarea profesională se poate face cu ajutorul aspiratorului. Rezervorul generos de până la 5 litri, te ajută să cureți covoarele sau tapițeria din casă. Când apa s-a murdărit poate fi schimbată foarte ușor.

Mopul cu aburi

Ești adeptul unei curățări uscate, însă îți dorești și igienizarea suprafețelor din casă. Puterea aburului este recunoscută pentru eficiența ei de a elimina până la 99% din germeni și bacterii, fără a mai folosi substanțe chimice dăunătoare sănătății familiei tale sau a animalelor din casă. Laveta mopului este confecționată din microfibră care poate fi curățată în mașina de spălat.

Mopurile au un sistem cu un cartuș anticalcar integrat, astfel este prevenită depunerea calcarului care ar îngreuna funcționarea și deteriorarea produsului.
O nouă modalitate de a face curățenie igienic și sănătos, cu ajutorul aburului.

Lasă în sarcina tehnologiei de ultimă generație curățenia casei tale și bucură-te de momentele care dau valoare vieții tale!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”