Cele mai bune destinații europene în care poți îmbina munca cu relaxarea

Cele mai bune destinații europene în care poți îmbina munca cu relaxarea

Chiar dacă pandemia a luat sfârșit, încă sunt foarte mulți oameni care aleg să își continue munca de la distanță. Acest nou mod de lucru este tot mai adoptat de marile companii care le permit angajațiilor să lucreze de oriunde, indiferent de țară.

FOTO Pixabay

Având la dispoziție libertatea de a alege de unde să lucreze, cei mai mulți pasionați de călătorit vor să experimenteze munca de la distanță în locații deosebite în care pot petrece timpul liber în cel mai plăcut mod. Deja majoritatea țărilor europene primesc cu brațele deschise persoane care sunt conectate foarte mult în era digitală.

Atunci când vrei să petreci mai mult timp departe de casă, e foarte important să ai în vedere locații care se potrivesc nevoilor tale, atât personale cât și profesionale. Cei de la Carl Friedrik au realizat un top al celor mai bune orașe europene în care se poate petrece timp de calitate dar se și poate lucra de la distanță, potrivit Forbes .

Lisabona, declarat cel mai bun oraș de lux

Capitala Portugaliei este de departe orașul ideal în care se pot îmbina afacerile cu petrecerea timpului liber. Potrivit unui raport publicat de Carl Friedrik, peste 90% din restaurantele evaluate pe cele mai mari site-uri de călătorii au primit peste 4 stele. Este și o veste bună pentru cei pasionați să testeze gastronomia locală.

În Lisabona pasionații de work&travel au la dispoziție peste 50 de spații de coworking care au obținut punctaje foarte mari. Acestea oferă posibilitatea de a lucra și în afara camerei de hotel.

Pentru relaxarea de după muncă, în Lisabona sunt foarte multe centre spa și wellnes, care au primit rating foarte mare din partea celor mai mulți vizitatori. Peste 60% din aceste locații au primit un rating de peste 4 stele.

Copenhaga, destinație de top când vine vorba de viteza internetului

Copenhaga a fost cotat ca fiind cel mai bun oraș european pentru conexiunea la internet prin WiFi. De asemenea, această destinație este și printre cele mai sigure orașe din lume, așa că o vacanță aici poate fi planificată fără griji.

Barcelona, raiul spațiilor pentru coworking

Spațiile de coworking sunt la mare căutare printre pasionații de călătorit și lucrat remote. Dacă ești în vacanță într-un alt oraș dar vrei să lucrezi din locuri diferite, atunci Barcelona este destinația ideală pentru calitatea spațiilor de coworking. Nu mai vorbim despre sutele de locuri ce pot fi vizitate în timpul liber, fiind de asemenea una din locațiile de top pentru petrecut o vacanță de vis.

Roma, locul perfect pentru gurmanzi

Capitala Italiei este alegerea perfectă pentru pasionații de gastronomie. Conform recenziilor oferite pe site-urile de călătorii, Roma este orașul care oferă cea mai bună mâncare și cazare.

În acest loc, pasionații de mâncăruri sunt ademeniți cu preparate absolut delicioase. Este absolut imposibil să nu găsești un local potrivit gusturilor tale din cele 11.306 restaurante, dintre care 99% cotate cu peste 4 stele de alți călători.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...