Cele mai compatibile zodii în dragoste. Cum interacționează pe plan profesional

Cele mai compatibile zodii în dragoste. Cum interacționează pe plan profesional

Compatibilitatea într-un cuplu poate fi dictată de o serie de elemente, începând cu temperamentul și încheind cu preocupările comune. Astrologii spun însă că și semnele zodiacale sub care ne naștem au o influență.

Compatibilitate, FOTO Shutterstock

Partenerii unui cuplu își influențează reciproc comportamentul, spun experții. Potrivit acestora, mariajul poate duce la o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv o durată de viață mai lungă, mai puține accidente vasculare cerebrale și atacuri de cord, un risc mai mic de depresie și o alimentație mai sănătoasă decât în cazul persoanelor singure.

Compatibilitatea în cuplu depinde de mai mulți factori, iar cei care cunosc cel mai bine acest lucru sunt psihologii. Astrologii au și ei un punct de vedere, arătând că există compatibilități și incompatibilități între diverse zodii, când vine vorba de dragoste, de formarea unui cuplu sau de relațiile profesionale.

Ce zodii se potrivesc cu Berbecii

Berbecul se potrivește cel mai bine cu Săgetatorul, Leul și Gemenii. De asemenea, Berbecul și Balanța pot fi parteneri pe lungă durată, însă o compatibilitate când vine vorba de pasiune adevărată există și cu Leul, potrivit Ego.ro .

Ce zodii se potrivesc cu Taurul și Gemenii

Taurul are o compatibilitate cu Fecioara și cu Capricornul, dar și cu Peștii, dar și Scorpionul trebuie luat în considerare cand e vorba de o relatie cu un Tau.

Fecioarele, Scorpionii şi Capricornii fac echipă bună cu Taurii, dacă vorbim de afaceri, arată aceeași sursă.

Gemenii au compatibilitate erotică cu zodii precum Balanță, Vărsator, Berbec, Leu, Săgetator, iar pe plan profesional, fac pereche bună cu Fecioarele, Leii, dar și cu Peștii.

Ce zodii se potrivesc cu Racul, Leul și Fecioara

Racul are o bună compatibilitate cu Taurul și Capricornul, iar Leul se potrivește cu Berbecul și Săgetatorul, dar și cu Balanța, Vărsătorul și Gemenii.

Săgetătorii şi Vărsătorii snt zodii care fac împreună cele mai bune afaceri.

Fecioara se potrivește cel mai bine cu Scorpionul și Racul, iar pe termen lung cu Săgetătorul și Leul.

Ce zodii se potrivesc cu Balanța

Vărsătorul, Gemenii, Săgetătorul și Vărsătorul se înțeleg excelent cu Balanța. De altfel. Gemenii, Vărsătorii şi Berbecii pot fi parteneri ideali de afaceri pentru nativii Balanţă.

Scorpionii se potrivesc cel mai bine cu Pestii și Racii. Un cuplu în care zodiile sunt depedente una de alta, e formată din Pești și Scorpioni, arată Ego.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...