Cele mai dorite trei zodii. Ei sunt nativii cu cel mai mare lipici la oameni

Cele mai dorite trei zodii. Ei sunt nativii cu cel mai mare lipici la oameni

Niciun semn zodiacal nu este 100% bun sau 100% rău. Fiecare zodie vine ”la pachet” cu plusuri și minusuri. În timp ce unele zodii sunt renumite pentru punctualitate sau corectitudine, altora li s-a dus reputația de rele, iubărețe sau mincinoase.

Cert este că fiecare semn zodiacal are partea sa de umbră, dar și de lumină. Astrologii francezi de la ”Oh!mymag” spun că există trei zodii menite să strălucească, ele sunt cele mai dorite, invidiate, iubite și cool!

Scorpionul

Nu este o zodie comodă. Însă este una care strălucește, care nu te poate lăsa indiferent(ă). Chiar dacă nativul născut în Scorpion are o reputație de manipulator, trebuie să știi că este, totodată, și irezistibil. Această zodie de apă emană senzualitate. Are o fire analitică, este condus de etică în sfera profesională, este foarte creativ și prezența sa hipnotizează. Este genul de nativ ce nu poate fi uitat, căci impresionează. Scorpionul este și foarte secretos. Nu obișnuiește să-și dezvăluie gândurile intime, întrucât a învățat că dacă vrei discreție cu adevărat, nu trebuie să știe nimeni ce gândești. Este maestrul planurilor elaborate, este un amant cuceritor și unul dintre cei mai râvniți parteneri de viață.

Leul

Și acest nativ este unul dintre cele mai dorite zodii , nativul pe care-l vrei în preajmă. Natura sa solară, detașată și stilată garantează voia bună în orice adunare publică. Căci dacă nici lui nu-i place să strălucească, oare cui altcuiva îi place?

Acest semn zodiacal fascinează cu aerul său distins, rafinat. Mai ales femeia Leu, care este foarte teatrală și poate cu lejeritate să urmeze o carieră de artistă. Iubește să fie ascultată și văzută, este cochetă și amuzantă, știe cum să atragă oamenii și cum să-i mențină lângă ea. Astrologii o descriu ca pe o zodie fascinantă, care atrage și cucerește.

Fecioara

O altă zodie irezistibilă, dorită de toată lumea este nebunatica Fecioară, o combinație de candoare și rebeliune, o zodie proaspătă, cu un simț al umorului foarte dezvoltat, care îi molipsește pe toți ceilalți cu atitudinea sa relaxată, dar responsabilă. Fecioara nu va lăsa nimic la voia întâmplării, ci va depune efort ca lucrurile să se întâmple. Este o zodie care dizolvă energia negativă din preajma sa, se concentrează pe curățarea spațiului din jurul său, curățare atât fizică, cât și energetică. Fecioara vine cu o energie bună printre oameni , tocmai de aceea este atât de neprețuită. Detestă conflictul și alege mereu calea diplomației. Fecioara visează la o lume mai bună, indiferent de obstacolele care-i apar în cale.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...