Cele mai fidele zodii. Pe acești nativi te poți baza toată viața

Cele mai fidele zodii. Pe acești nativi te poți baza toată viața

„Până la adânci bătrâneți“ este sloganul care guvernează aceste patru zodii. Odată ce și-au găsit jumătatea, au cele mai lungi și trainice relații.

Nativii din unele zodii sunt parteneri ideali FOTO Shutterstock

Nu este un secret faptul nativii din unele zodii se plictisesc repede și vor să experimenteze cât mai mult, deci nu sunt parteneri ideali pentru o relaţie pe termen lung. Însă, există şi semne zodiacale alături de care să-și petreci viața.

Taur

Taurii vor căuta mereu relaţii stabile şi luptă pentru demonstra asta în fiecare zi. Jurămintele sunt literă de lege pentru ei. Vor să aibă o căsnicie trainică, motiv pentru care îşi aleg cu mare atenţie partenerul cu care pornesc la drum, potrivit clickpentrufemei.ro . Nativii Taur sunt printre cei mai stabili şi mai fideli din tot zodiacul. Ajung să se îndrăgostească foarte greu, dar când o fac, va fi pentru totdeauna. Odatǎ ce sunt siguri cǎ au alături de persoana potrivitǎ, sunt foarte devotaţi şi cer acelaşi lucru în schimb.

Rac

Racii sunt familişti prin definiţie. Ei nu abandonează corabia atunci când e pe cale să se scufunde, ci vor rămâne acolo cu preţul suprem. Nativii zodiei Rac nu trădează şi nu fac promisiuni goale într-o relaţie. Fidelitatea rămâne printre punctele lor forte. Se spune despre Raci cǎ sunt duri la exterior şi sensibili în interior. Şi chiar aşa este. Racul are nevoie de încredere şi de atenţie şi este foarte prudent când îşi dǎruieşte inima. Se ataşează în timp, dar se îndrǎgostește pentru totdeauna. Nativul Rac nu va suporta sǎ fie înşelat şi nici mǎcar sǎ i se stârneascǎ gelozia.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de stabilitate în viaţă, de aceea, plătesc la rândul lor cu aceeaşi monedă, în toate domeniile vieţii. Fecioara este cea mai altruistă si cea mai capabilă să se pună în slujba semenilor. Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, dar și foarte flexibilǎ şi plinǎ de resurse. Fecioara caută perfecţiunea în toate, astfel cǎ, atunci când se ocupă de ceva, nu abandonează până când nu are certitudinea lucrului bine fǎcut. În dragoste, Fecioara oferă tot partenerului: afecţiune, fidelitate, stabilitate.

Balanța

Balanţa nu dă bir cu fugiţii la prima greutate, ci dimpotrivă, obstacolele o determină să lupte şi mult pentru. Aşteaptă aceleaşi lucruri de la partener, de aceea îl va alege cu grijă şi „până la adânci bătrâneţi“. Nimeni nu ştie mai bine decât acest semn zodiacal sǎ cântǎreascǎ și sǎ analizeze o problemǎ pânǎ la decizia finală. De aceea, lângă un astfel de nativ nu poţi decât să te simţi pe veci în siguranţă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...