Cele mai frecvente 3 minciuni pe care le spun bărbații. Ce ascunde, în realitate, afirmația „Te iubesc“

Cele mai frecvente 3 minciuni pe care le spun bărbații. Ce ascunde, în realitate, afirmația „Te iubesc“

Uneori, bărbații folosesc minciuni pentru a crea speranțe false, pentru a evita angajamentele sau pentru a-și manipula partenerele. Recunoașterea acestor minciuni este cheia pentru menținerea unor relații sănătoase și oneste.

Trei minciuni se află frecvent pe buzele bărbaților FOTO Shutterstock

Este important să-ți asculți sentimentele, să stabilești limite și să fii gata să părăsești o relație care nu este sinceră. Fiecare femeie merită un partener care este onest și dorește să construiască o relație sănătoasă și de durată. Cum putem recunoaște minciunile bărbaților? Experții în relații de cuplu ne învață cum să detectăm neadevărurile spuse de bărbați, relatează citymagazine.si

1. „Nu sunt pregătit pentru o relație”

Această minciună apare adesea după câteva luni de întâlnire. Un bărbat spune că nu este pregătit pentru o relație serioasă sau că are nevoie de mai mult timp. Cu toate acestea, este important să fii atentă deoarece această afirmație ascunde, adesea, indecizia și lipsa de angajament din partea partenerului.

Dacă după mult timp încă nu se poate decide dacă vrea să fie într-o relație cu tine, este important să-ți dai seama de propria ta valoare. Meriți pe cineva care va intra într-o relație cu sinceritate și determinare.

2. „Te iubesc”

Afirmația „Te iubesc” are o mare semnificație într-o relație. Cu toate acestea, se întâmplă ca un bărbat să folosească această afirmație fără ca acțiunile sale să reflecte acest sentiment. Aceasta este o minciună manipulativă care creează speranțe false și confuzie în parteneră. Este important să acordați atenție coerenței dintre cuvintele și acțiunile partenerului.

Dacă își exprimă dragostea, dar acțiunile lui nu arată angajament și preocupare față de tine, este important să stabilești limite și să te gândești la o altă relație.

3. „Nu este momentul potrivit pentru noi”

Această minciună este adesea folosită atunci când un bărbat arată un anumit nivel de angajament și comportament care amintește de un parteneriat, dar în același timp evită angajamentul. Un partener poate pretinde că nu este momentul potrivit pentru o relație, chiar dacă se comportă ca un partener. Aceasta este o minciună manipulativă care duce la confuzie și incertitudine.

Este important să recunoaștem că cineva poate manipula și nu arată un interes sincer pentru o relație pe termen lung. Stabilește limite și exprimă-ți nevoile pentru că meriți pe cineva care este dispus să fie cu tine.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat