Cele mai ghinioniste zodii: de ce îți este frică nu scapi. Ești pe lista scurtă?

Cele mai ghinioniste zodii: de ce îți este frică nu scapi. Ești pe lista scurtă?

Aceste cinci semne zodiacale nu trebuie să aștepte ca Mercur să fie retrograd pentru ca totul să meargă prost. Lor li se întâmplă oricum.

Unii oameni au impresia că le lipsește mereu ceva pentru a câștiga jackpotul FOTO Shutterstock

De la probleme de comunicare, la oportunități ratate, de la ghinion în dragoste la probleme cu mașina, aceste semne știu totul despre cum să-ți ratezi norocul. Poate tocmai de aceea unii dintre ei au o răbdare ieșită din comun.

Viața nu ne oferă întotdeauna cadouri, iar dacă unii oameni au senzația că sunt norocoși, alții au impresia că le lipsește mereu ceva pentru a câștiga jackpotul. Totuși, astrologii spun că astrele nu favorizează un semn în detrimentul altuia. Atunci de ce acest sentiment de ghinion? Această impresie tinde să apară în anumite momente, spre exemplu în anumite faze ale Lunii. Astfel, cea mai mică schimbare în harta cerească aduce răsturnări de situație.

Fecioară

Este posibil ca acești nativi obsedați de control, care plănuiesc totul, să aibă ghinion? Da, pentru că în loc să se concentreze pe oportunități, ei vor să controleze totul și atunci ratează șanse importante. În plus, critici cum sunt, acești nativi nu se vor feri să-i judece pe toți din jur, chiar rude și prieteni apropiați, astfel că mulți dintre ei vor rămâne singuri. Mai mult, tot din cauza spiritului critic de care dau dovadă, multe Fecioare nu reușesc să aibă relații de durată.

Scorpion

Este uimitor cum un semn poate fi atât de ghinionist, atât de des. Viața persoanelor din această zodie este în mod clar haotică. Acest semn de apă pune la inimă totul, se simte mereu neapreciat și nerespectat. Această sensibilitate exagerată îi face să interpreteze situațiile obișnuite ca fiind ghinioniste. Acest lucru îi face să nu aibă încredere în ceilalți, așteptându-se întotdeauna la ce e mai rău de la oameni.

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur, adică exact opusul planetelor norocoase. Uneori, persoanele din acest semn zodiacal pot simți că întregul univers este împotriva lor. Sunt perseverenți și fac tot ce le stă în putere pentru a-și atinge obiectivele, dar, uneori, stelele pur și simplu nu se aliniază pentru ei, așa că au parte de multe blocaje.

Pești

Pentru Pești, norocul și ghinionul pot fi ceva extrem. Uneori vor avea oportunități extraordinare fără niciun pic de efort, iar în alte momente vor fi atât de blocați, încât vor vrea doar să-și plângă de milă. Anxietatea lor crescută îi face sensibili, iar Peștii simt că toată lumea este împotriva lor. E bine ca acești nativi să stea departe de jocurile de noroc.

Balanță

Pentru Balanță, norocul nu este ceva pe care să se poată conta întotdeauna. Nu sunt deosebit de ghinioniste, dar nici nu se lovesc de noroc. Din fericire, Balanței nu-i place să se bazeze prea mult pe noroc și crede că norocul ți-l faci singur. Balanța este asociată cu corectitudinea și dreptatea și, cu toate că nu simt că sunt urmărite de ghinion în viața personală, ele simt un tip de energie ghinionistă față de ce se întâmplă în general, în lume.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?