Cele mai infidele semne zodiacale. Nu se pot abține să înșele

Cele mai infidele semne zodiacale. Nu se pot abține să înșele

Deși unele zodii sunt foarte fidele, altele sunt la cealaltă extremă și își înșală partenerul fără rezerve. Bineînțeles, fiecare are propria definiție a înșelării și există o mulțime de acțiuni diferite care pot intra în categoria infidelității.

Cele mai infidele zodii

Pentru unii, un simplu flirt nevinovat poate fi catalogat drept înșelat, în timp ce pentru alții, termenul de „înșelat” se referă strict la actul sexual.

Oamenii înșală dintr-o varietate de motive - nefericirea în relație, căutarea de noi experiențe, probleme de nesiguranță, dorința de răzbunare sau dezamăgirea. Dar, indiferent de motiv, întotdeauna se termină cu un dezastru.

Dar semnul din zodiac sub care s-a născut o persoană poate să influențeze foarte mult predispoziția spre infidelitate.

Cele mai infidele semne zodiacale

Rezultatele unui studiu au arătat că Balanța, Gemenii și Capricornul sunt cele mai infidele semne zodiacale, fiind cele mai predispuse să înșele în relații, în timp ce Scorpionul s-a dovedit a fi cel mai fidel.

Acum, nu toată lumea care aparține unui semn zodiacal va înșela, iar persoanele născute sub acele semne care sunt mai puțin predispuse să înșele nu vor fi întotdeauna fidele.

Iată care semne zodiacale au șanse să fie cele mai infidele - și ce îi determină să o facă, potrivit Your Tango .

1. Balanță

  • (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțelor le place enorm să flirteze, motiv pentru care atât de mulți oameni ezită să intre în relații cu ele la început. Și poate că au dreptate să fie ezitanți.

Deși ai crede că flirtul ar înceta odată ce Balanța se află într-o relație serioasă, nu este așa. Și chiar dacă de obicei este inofensiv, uneori merge prea departe.

2. Gemeni

Gemenii sunt foarte pretențioși într-o relație, așa că, dacă nu îi poți oferi atenție non-stop, va găsi pe cineva care să o facă.

Femeile Gemeni pot fi destul de indecise, așa că îi place să aibă opțiuni, iar dacă îi oferi ceva care-i place, te va păstra în preajmă pentru a obține acel lucru.

3. Capricorn

  • (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul caută ceva foarte specific în relațiile sale - să câștige cât mai mult din ele. Acest lucru înseamnă că ea caută fericire, sprijin, stabilitate și poate chiar statut .

Pentru că toate acestea pot fi greu de găsit la un partener, atunci când le găsește, nu va fi una care să riște să le piardă.

4. Taur

Taurul nu va înșela, dacă a rămâne fidel partenerului îi aduce mai multe beneficii.

A avea o singură relație înseamnă că trebuie să depună efort doar cu o singură persoană și nu va cheltui energie suplimentară pentru a se strecura și a găsi scuze pe loc.

Da, Taurul este sincer prea leneș ca să se gândească măcar la înșelat. Dar ăsta este un lucru bun, nu-i așa? Egoist, poate, dar bun.

5. Rac

Racul este de departe unul dintre cele mai credincioase semne zodiacale și este pe locul doi la categoria „cel mai puțin probabil să înșele”.

Familia este cel mai important lucru pentru femeia Rac și caută mereu un sprijin stabil și emoțional. Îi place să se simtă confortabil și în siguranță, iar înșelatul ar face-o să se simtă neliniștită și la limită tot timpul.

6. Leu

Nu numai că Leul este dramatic, dar are nevoie să fie în centrul atenției în orice moment.

Dacă nu o tratezi ca pe regina pe care crede că este și, mai ales, dacă simte că începi să o ignori, va face tot ce-i trece prin cap pentru a se asigura că începi să-i acorzi din nou atenție.

7. Fecioară

  • (23 august - 22 septembrie)

Fecioara nu s-a gândit niciodată să se îndepărteze de persoana cu care este. Poate pentru că, cu farfuria ei deja încărcată, nici nu se poate gândi să se furișeze cu altcineva.

Fecioara este o zodie sinceră în care poți avea încredere și, până la urmă, dacă ar fi nefericită, ți-ar spune și ar pune capăt relației, decât să te înșele. Nu este o fană a dramei și nu este dispusă să fie sursa ei în propria viață.

8. Pești

  • (19 februarie - 20 martie)

Semnul zodiacal cu cea mai mare probabilitate de a înșela este Pești. În mod normal, sensibilă și super-emoțională, nu se poate abține să acționeze la cea mai mică schimbare de dispoziție. Dacă este supărată pe tine și a ieșit în oraș în timpul nopții, nu se știe ce s-ar putea întâmpla.

În același timp, este mai puțin probabil să părăsească o relație, chiar dacă este nefericită, din cauza fricii de a-l răni pe celălalt. În mod ironic, ea poate alege în schimb să se îndepărteze. Poate că în adâncul sufletului ei speră să fie prinsă înșelând.

9. Berbec

Berbecul este devotat partenerului său fără îndoială. Totuși, uneori poate părea nepoliticoasă și dură, deoarece nu este cea mai bună când vine vorba de a-și exprima dragostea și angajamentul față de partenerul ei. Dar asta nu înseamnă că este plecată undeva și are o aventură.

Ea este loială până la capăt. În plus, ea știe cât de oribil s-ar simți dacă ea ar fi cea înșelată și nu ar putea niciodată să facă o altă persoană să treacă prin asta - niciodată.

10. Săgetător

  • (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul are niște standarde morale destul de înalte și nu ar vrea niciodată să facă ceva care să-i distrugă reputația.

Nu fi surprins dacă la începutul unei relații Săgetătorul sugerează o relație deschisă și spune clar că plănuiește să se vadă și cu alte persoane.

Atunci când este deschisă și sinceră cu privire la ceea ce face și la ceea ce așteaptă în relația voastră în acest moment, nu este vorba de înșelăciune.

11. Vărsător

  • (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul s-ar putea să nu înșele fizic, dar poate începe să trimită mesaje de flirt unei vechi aventuri sau să ducă pe cineva în timpul unei ieșiri în oraș pentru a vedea câte băuturi gratuite poate obține din asta.

Și, deși nu este niciodată fizic, unii oameni consideră că aceasta este infidelitate emoțională, așa că este sigur că partenerul ei nu ar fi prea fericit dacă ar ști că se întâmplă acest lucru.

12. Scorpion

  • (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul poate fi cel mai iubitor și mai dedicat partener pe care l-ai avut vreodată și poate rămâne așa pentru totdeauna - atâta timp cât tu faci același lucru pentru ea.

În momentul în care află că i-ai fost infidelă, chiar și în cel mai mic mod posibil, toate pariurile sunt anulate. I-ai pierdut loialitatea, iar Scorpionul nu se opune răzbunării. Aveți grijă!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA