Cele mai infidele zodii

Cele mai infidele zodii

Unele persoane fac eforturi foarte mari să rămână fidele în relația de cuplu. Și rareori reușesc, în timp ce altele, prin natura lor, sunt fidele aceluiași partener. Astrologii spun că și zodia sub care ne-am născut are o influență aici.

Cele mai infdele zodii FOTO Pexels

Desigur, fiecare persoană și fiecare situație este unică. Totuși, în linii mari, există unele trăsături generale specifice fiecărei zodii în parte. Iar infidelitatea este una dintre trăsăturile care caracterizează patru semne zodiacale.

Chiar dacă nu toți ce născuți sub semnul acestor zodii vor fi infideli în relație, cei mai mulți au șansa asta, sau sunt mai predispuși spre un astfel de comportament. Acestea sunt considerate cele mai infidele zodii.

Săgetător

Săgetătorul este o persoană mereu în căutare de lucruri noi, fiind foarte curioasă. Este spontan, iar decizii de moment, fără să se gândească la consecințe, scrie Eva ești tu.

Prin urmare, când un Săgetător este nefericit într-o relație, nu va sta prea mult pe gânduri înainte de a-și înșela partenerul sau partenera. Atitudinea lui de aventurier în face o persoană atrăgătoare, astfel că nu-i va fi greu să cucerească noi inimi.

Scorpion

Scorpionul este obsedat de sex. Este foarte probabil că dacă nu își poate exploata această latură în relație, o va face în altă parte. Atunci când un Scorpion vede ceva ce îşi doreşte, fie că este într-o relaţie, nu îl va opri nimic să obţină.

Va minți, va manipula, va face orice trebuie pentru a-și atinge ținta. Îmsă nici dacă ești extrem de activă sexual, nu este o garanție că vei avea o relație de succes cu un Scoprion. Mai degrabă reacționând la emoțiile și sentimentele lui îl vei face să se îndrăgostească. Odată îndrăgostit, va fi foarte loial.

Leu

Leilor le place să fie în centrul atenţiei. Este trăsătura lor principală. Astfel, le va fi greu să stea departe de „lumina reflectoarelor”. Ei trebuie să se simtă atractivi pentru alte persoane și pot călca strâmb foarte ușor, dacă leeste gâdilat orgoliul de un potențial partener.

Au o părere atât de bună despre ei, încât simt că trebe să împărtășească și cu alții dragostea și corpul lor. Ei sunt sufletul petrecerii şi persoane foarte sociabile, ceea ce le uşurează calea spre infidelitate.

Balanţă

Balanţa este cel mai elegant trişor din întreg zodiacul. Deși vor munci din greu să repare o relație care este pe punctul de a se strica (nu neapărat din vina lor), în momentul în care se vor sătura, va încerca să evite neînțelegerile cu orice preț. Vor putea chiar să trăiască o viață paralelă, fără ca partenerul de cuplu să afle ceva vreodată.

Dar Balanța se va implica emoțional, mai mult decât fizic, într-o relație paralelă. Ar putea reîncerca să reia relaţiile cu foştii parteneri sau să caute potenţiali pretendenţi, cărora le va menţiona foarte clar că nu sunt disponibili pentru întâlniri pentru că sunt deja într-o relaţie. Atunci când va ieși dintr-o relație, o va face elegant și prietenos.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB