Cele mai puternice patru zodii. Nimeni, niciodată nu reușește să le îngenuncheze

Cele mai puternice patru zodii. Nimeni, niciodată nu reușește să le îngenuncheze

Există oameni cu caractere puternice, care par să reziste în fața oricăror intemperii ale vieții. Astrologii francezi s-au ocupat și de acest aspect și au întocmit un top al celor mai invincibile semne zodiacale.

Actrița Demi Moore, o frumoasă reprezentantă a zodiei Scorpion

Dacă ne uităm puțin la acest tipar realizat de specialiștii francezi în astrologie de la ”Ohmymag”, observăm un fapt foarte interesant. Nu doar zodiile sunt puternice, ci și elementul pe care îl reprezintă. Știm că există 12 semne zodiacale și patru elemente. Un element are trei zodii reprezentante și firea lor este aproximativ asemănătoare. Un alt lucru interesant de urmărit este că cele trei zodii ale aceluiași element nu sunt compatibile astrologic între ele.

În astrologie, fiecare zodie are calități și defecte. Iată care sunt semnele despre care se spune că au cel mai puternic caracter. Nimeni nu le îngenunchează, niciodată.

Pe locul 4, se află Săgetătorul. Aceasta este una dintre cele mai cutezătoare zodii. Săgetătorul are mereu o scuză sau o explicație. Uneori este catalogat drept necumpătat, mai ales fiindcă este atras de succes și afirmare. Datorită entuziasmului și curajului său, face adesea ce-și propune.

Pe locul 3 în top se află neliniștitul Berbec . El nu poate sta locului, se mișcă în continuu, este într-o veșnică agitație, iar răbdarea sa este limitată. Nu se teme de nimic și efectiv caută provocarea zilnic, senzația aceea minunată care-l face să se simtă viu, care-l încarcă de energie pozitivă.

Pe locul 2, îl avem pe maiestuosul Leu. Semn de foc născut lider. Are o mândrie excesivă și o încredere ce-l poate cataloga adesea arogant. Este o persoană care te domină și își caută supușii. Nu stă în cercuri în care apare concurența, căci are nevoie de rolul de prim-solist. Acaparează zona și nu ai cum să îl ignori sau să nu-l auzi.

Pe locul 1, surpriză. Scorpionul ia laurii, de data aceasta. El are cel mai puternic caracter dintre toate semnele zodiacale. El nu atacă niciodată primul, însă descătușează urgia dacă l-ai atacat! Este într-o apărare continuă. Este o zodie a tenebrelor, a misterelor, iar laturile sale ascunse sunt greu de descifrat, de înțeles. Niciodată să nu ai senzația că ai văzut totul cu un Scorpion. Așteaptă-te la orice, surprizele curg râuri!

Observați vă rog că pozițiile 2, 3 și 4 sunt ocupate de semnele aceluiași element: Focul.

Foto: Shutterstock

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”