Cele mai răzbunătoare patru zodii. Ferește-te din calea lor, dacă le-ai abandonat

Cele mai răzbunătoare patru zodii. Ferește-te din calea lor, dacă le-ai abandonat

Deși nu este recomandabil, căutarea răzbunării după o despărțire poate fi uneori o modalitate pentru aceste zodii de a face față sentimentelor și de a-și recăpăta încrederea în sine. Aceste patru zodii sunt cele mai răzbunătoare din tot zodiacul.

Zodiile cele mai răzbunătoare

În unele cazuri, relațiile se termină, dar dorința de despărțire nu este reciprocă, iar uneia dintre părți îi este greu să renunțe. Atunci când o poveste de dragoste se termină, majoritatea oamenilor au nevoie de câteva săptămâni pentru a analiza despărțirea, a se lamenta și a asimila lecțiile din relație.

Există însă unii care refuză să revină la normalitate atât de ușor. Aceștia se întreabă ce au greșit, sau dacă partenerului ia fost frică să se angajeze prea mult în relație.

Unii pot chiar bănui că partenerul lor îi înșela. Ei pot percepe faptul că au fost părăsiți ca pe o lovitură dată în orgoliu, ceea ce îi poate instiga să caute să se răzbune cât mai curând posibil, pentru a-și recăpăta sentimentul de control și a obține validare, scrie Pinkvilla .

Iată cele patru zodii care se răzbună imediat ce au fost abandonate de partener.

1. Berbec

Atunci când cineva le încalcă încrederea, Berbecii tind să o ia prea personal și nu ar lăsa pe nimeni să profite de ei. În cazul în care se simt nedreptățiți în vreun fel, primul lor instinct este să se simtă supărați, deoarece sunt irascibili. După o despărțire, este normal să se retragă pentru o vreme, dar Berbecul încearcă să nu facă acest lucru pentru prea mult timp. Au „fitilul scurt”, cum se zice despre amenii care se enervează repede, iar dacă cineva îi înfurie, temperamentul lor impulsiv face dificilă orice reacție și dialog rezonabil. Ei trebuie să își amintească faptul că răzbunarea nu aduce beneficii nimănui. Este important ca acest semn zodiacal să își ia timp pentru a-și procesa emoțiile și să caute sprijin din partea prietenilor, a familiei sau a unui terapeut pentru a merge mai departe într-un mod sănătos.

2. Leu

Cel mai mare lucru pentru care un Leu tipic nu-și poate cere scuze este ego-ul și mândria lui. De obicei, sunt ființe incredibil de amabile care se mândresc cu abilitatea lor de a acorda prioritate celorlalți și de a-i ajuta în orice fel. Dar dacă cineva le-a trădat încrederea și i-a rănit, ei și-au zdrobit efectiv ego-ul în fața tuturor. Atunci când o persoană iubită face acest lucru , ei pot simți că ar fi timpul să se răzbune. Ego-ul lor furibund îi determină să se străduiască să domine în toate domeniile. Leii pot visa să facă orice pentru a se răzbuna, dar rareori își pun în aplicare impulsurile. Ei văd însă că comportamentul lor răzbunător îi poate determina pe viitorii lor parteneri să renunțe și probabil să îi părăsească, deoarece își dau seama că nu aualtceva de ales.

3. Scorpion

Scorpionii nu sunt foarte iertători și nu uită niciodată durerea pe care o simt. Un scorpion nu reușește să vadă că un fost iubit nu este interesat să audă despre nevoile sale atunci când le discută ocazional, după despărțire. Dar Scorpionii încă mai cred că ei înșiși și fosta lor iubire sunt o echipă. Și, ca urmare, sunt răniți atunci când fostul lor iubit trece mai departe. Ei ar căuta cea mai bună formă de represalii dacă partenerul lor le încalcă încrederea într-o relație, pentru a-l împiedica să îi rănească din nou. Cu toate acestea, își rănesc iubitul cu cuvintele lor mai mult decât ar putea-o face orice acțiune. De obicei, scriu scrisori lungi despre durerea pe care o simt pentru a-și face partenerul să se simtă vinovat pentru că i-a înșelat. Sunt greu de convins să fie înțelegători atunci când sunt răniți grav în dragoste.

4. Capricorn

Capricornilor li se pare o provocare să își pună încrederea în ceilalți, dar odată ce o fac, nu se așteaptă ca relația lor să eșueze. Iar dacă persoana iubită le încalcă încrederea, se vor asigura că tot ceea ce este legat de relația lor este distrus. Vor arde scrisorile de dragoste pe care le-a dat iubitul lor, vor arunca și cadourile sau chiar vor comenta despre defectele fostului lor prieten. Dar își fac mai mult rău singure, rămânând rănite o veșnicie întreagă. Capricornul trebuie să se gândească la faptul că, dacă ei au fost cei care i-au făcut rău fostului sau cei care i-au pus capăt relației, atunci ar trebui să întrerupă comunicarea după o despărțire pentru a-și reveni.

În timp ce semnele zodiacale menționate mai sus vor face orice pentru a trece peste durerea pe care au simțit-o după ce fostul iubit le-a rănit, este crucial să ne amintim că acest lucru nu este nici sănătos și nici o strategie utilă pentru a face față durerii unei despărțiri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...