Cele mai răzbunătoare trei zodii. Nu uită, nu iartă și îți vor plăti pentru tot ce le-ai greșit

Cele mai răzbunătoare trei zodii. Nu uită, nu iartă și îți vor plăti pentru tot ce le-ai greșit

Se spune că răzbunarea e cea mai dulce consolare, dar și că iertarea este un cadou pe care ni-l oferim nouă înşine. Nu toată lumea e însă capabilă să ierte și, cel puțin pentru trei zodii, răzbunarea va fi, cel mai adesea, prima opțiune.

FOTO Shutterstock

De ce oamenii îşi fac rău doar pentru a le face şi altora rău? Şi de ce unii sunt mai răzbunători decât alţii?

Ce spun psihologii

Agresivitatea şi lipsa empatiei par să fie două trăsături care contribuie la exacerbarea dorinţei de a face rău, indiferent de preţul consecinţelor . Încercarea de a obţine revanşa mult aşteptată este alimentată de ură şi este, adesea, mai presus de binele personal, care poate fi sacrificat în gesturi mărunte, consideră psihologii.

„Iertarea este într-o strânsă legătură cu nivelul de conştiinţă şi cunoaşterea pe care o posedă fiecare dintre noi ...) Se spune, de exemplu, că cine înţelege tot, iartă tot (...). Altfel spus, iertarea este calitatea celor puternici”, spunea psihologul Stelian Chivu.

Ce spun astrologii

Dacă întrebi însă astrologii, vei afla că dorința de a plăti cu vârf și îndesat are legătură și cu horoscopul, și că anumite zodii ar fi mai răzbunătoare decât altele.

Cum se răzbună un Scorpion

Una dintre ele este zodia Scorpion, potrivit Playtech.

Scorpionul este considerat un semn zodiacal dificil, așa că ar trebui să te aștepți ca, în cazul în care i-ai greșit cu ceva, să nu te ierte niciodată și să-ți plătească faptele cu aceeași monedă.

O va face fără să știi ceea ce are pe suflet.

Cum se răzbună Fecioara

O altă zodie încadrată în aceeași categorie este Fecioara, considerată perfecționistul zodiacului, din cauza spiritului critic foarte dezvoltat.

Fecioara are tendința să considere orice gest nepotrivit un atac la adresa sa și se va gândi ulterior doar la răzbunare.

Răzbunarea Balanței

Nativii din Balanța sunt mereu în căutarea echilibrului, iar dacă nu reușesc în ceea ce și-au propus, devin frustrați și iau în calcul o răzbunare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”