Lumea fotbalului feminin este plină de jucătoare cu un corp de invidiat.

În ciuda faptului că nu este foarte cunoscut la noi în România, fotbalul feminin ocupă un loc foarte important în lumea sporturilor. Și, la fel cum doamnele și domnișoarele admiră fotbaliști precum Messi, Neymar sau Ronaldo și domnii au de unde alege.

în ultima vreme, fotbalul feminin începe să capete din ce în ce mai mult teren în lumea sportului. Jucătoarele nu doar că sunt extrem de talentate pe teren, însă, fizicul lor este unul de invidiat. Când nu driblează cu mingea, majoritatea se joacă cu imaginația fanilor de acasă care tocesc butonul de apreciere, scrie substantial.ro .

Și, pentru a ușura munca multor domni, așa arată topul celor mai sexy fotbaliste din lume.

1. Alisha Lehmann este cea mai sexy fotbalistă din lume. Nu o spunem noi, ci bărbații care o copleșesc zilnic cu mii de aprecieri. Deși are doar 23 de ani, Alisha este cea mai urmărită femeie din lumea fotbalului de pe Instagram. În primăvara anului trecut, mijlocașa de la Aston Villa a ajuns la 10 milioane de urmăritori pe Instagram. Este cea de-a doua sportivă din Elveția care ajunge la performanța asta, după Roger Feder.

2. Sydney Leroux nu doar că este una dintre cele mai sexy femei din lume, dar are și cel mai atletic corp. Pozele de pe social media sunt cea mai bună dovadă. Sportiva cu origini canadiene a atras toată atenția în online, atunci când a decis să revină la antrenamentele de la clubul ei, Orlando Pride, deși era însărcinată în cinci luni. Pentru a se menține în topul celor mai sexy fotbaliste, aceasta a continuat antrenamentele fizice.

3. Lauren Sesselmann a îmbinat utilul cu plăcutul. La începutul anului 2011 și până în 2015, aceasta a fost jucătoare de fotbal. Și încă una extrem de sexy! În 2014, aceasta a fost atrasă de actorie și a decis să joace în pelicula „Dark Awakening”. Sesselmann a jucat în 2012 la Jocurile Olimpice și în 2015 la Cupa Mondială. În prezent, aceasta este jucătoare la Santa Clarita Heat.

4. Adriana Leon este o atacantă cu o expertiză uriașă și căreia nu îi este frică să își irite adversarii”, așa suna descrierea fotbalistei pe site-ul Cupei Mondiale la Fotbal Feminin din 2019.

5. Alex Morgan, în vârstă de 33 de ani, are în portofoliul ei cele mai mari reușite. Aceasta a câștigat French League, Champions League, dar și Campionatul Mondial. După cea de-a doua victorie de la Mondiale din 2018, fotbalista de origine americană s-a retras pentru a se dedica vieții de mămică.

6. Alexia Putellas joacă fotbal la nivel internațional încă din 2013. În prezent, este semnată la FC Barcelona și este deținătoarea titlului Balonul de Aur. Evident, este și una dintre cele mai sexy jucătoare de fotbal din lume.

7. Julia Simic a ajuns populară nu doar datorită fotbalului, ci și datorită aparițiilor ei sexy. Jucătoare de origine germană a apărut, alături de alte colege de-ale ei în revista destinată bărbaților, Playboy.

8. Kosovare Asllani a fost comparată de multe ori cu Zlatan Ibrahimovici, în ciuda faptului că nu a vrut să își însușească niciodată acestă comparație. S-au făcut multe paralele între ei, începând cu faptul că ambii au jucat pentru Paris Saint-Germain.

9. Everton, Manchestere City, FC Barcelon, Atletico Madrid… La cei 31 de ani, Toni Duggan le-a bifat pe toate. Una dintre cele mai sexy jucătoare de fotbal din lume, Duggan a început să fie atrasă de acest sport de la o vârstă fragedă.