Cele mai stresate zodii. Acești nativi nu-și pot ține emoțiile în frâu

Cele mai stresate zodii. Acești nativi nu-și pot ține emoțiile în frâu

În vremurile actuale, e de mirare când mai vedem oameni nestresați. Căci agitația cotidiană se află la ordinea zilei nu doar în țara noastră, ci peste tot în lume.

Când lași stresul să-și facă de cap în viața ta, riști să pierzi controlul

Specialiștii ne îndeamnă să căutăm soluții pentru a diminua stresul din viața noastră, căci acesta este un dușman tăcut, care erodează sănătatea și starea de bine. Este foarte important ca fiecare zi să aducă și o recompensă, pentru a mai reduce din impactul stresului.

Dar atenție, e vorba de recompensă spirituală. Nu te recompensa cu ciocolată, ci cu lucruri care ajută la calmare: o baie cu multă spumă și arome, o plimbare, o piesă de teatru, un concert, o ieșire cu prietenii, o comedie, timp de calitate petrecut cu persoane senine, cu copii sau animăluțe. Pe lângă agenda zilnică, mai există un factor ce poate contribui la acumularea stresului, la care nu te-ai fi gândit: zodia .

Căci potrivit specialiștilor în astrologie, există anumiți nativi ce au predispoziție la a se stresa. Iată cum au fost clasați, în topul zodiilor care se stresează ușor.

5.Racul

Zodia sensibilă, care pune la suflet și se lasă pradă stresului, de multe ori

Zodia sensibilă, care pune la suflet și se lasă pradă stresului, de multe ori

Acest nativ are un comportament haotic, uneori copilăresc. Ai o latură temperamentală și ești unul dintre cele mai imature semne zodiacale . Este uluitor cât de mult te poți enerva când nu obții ceea ce vrei. Sensibilul Rac o poate da într-o criză de isterie fiindcă nu a primit ce a vrut, întocmai ca un copil răsfățat, care nu primește de îndată jucăria preferată.

4.Fecioara

Se spune că anul 2023 va fi un an asemănător cu un roller-coaster, pentru tine

Se spune că anul 2023 va fi un an asemănător cu un roller-coaster, pentru tine

Este o zodie super calculată, rece și elaborată. Șefa curățeniei, a ordinii și a organizării, se umple de nervi dacă nu iese așa cum vrea ea, cum crede că ar fi cel mai bine.

Ai capacitatea de a-ți ține în frâu nervii, însă stresul te atacă din interior! Starea aceasta de încordare, lipsa relaxării, refuzul de a lăsa lucrurile să se întâmple te afectează puternic la nivel de stare de sănătate, iar consecințele se vor vedea în timp.

3.Taurul

Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai

Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai

Acest semn este o bombă cu ceas. Rareori îți manifești supărarea, însă furia se acumulează treptat, până în punctul în care vei exploda. Oamenii din jurul tău trebuie să fie prevăzători. Există și o vorbă, ferește-te de omul calm atunci când explodează. Efectiv ești de neoprit, dacă se acumulează în tine prea mult stres. Iar acesta se adună, căci bunul tău simț te împiedică adesea să spui lucrurilor pe nume.

2.Peștii

Soarele este în constelația Pești de la 19 februarie până la 20 martie

Soarele este în constelația Pești de la 19 februarie până la 20 martie

O zodie mult prea sensibilă, foarte ușor de rănit. Pur și simplu ești copleșit de probleme: și bune și rele, căci le lași pe toate să se adune. Peștii sunt mereu în criză. Nu ai un temperament nervos, însă ești copleșit de anxietăți iraționale, care pot rapid să pună stăpânire pe tine. Ești la o distanță mică de crize puternice, atacuri de panică și stres excesiv. E necesar să înveți să-ți gestionezi emoțiile, ca să nu te mai copleșească.

1.Berbecul

Berbec jpg

Ești o minge de nervi, de tensiuni, de supărări nerefulate. O persoană nerăbdătoare, iritată. Stresul n-are o problemă în a se manifesta plenar într-un Berbec. Oamenii din preajma ta ar trebui să fie preveniți, să știe la ce să se aștepte. Căci când ți-e lumea mai dragă, simpaticul Berbecuț poate exploda ca nimeni altul. Te lași pradă stresului mult prea repede, e nevoie să lucrezi cu tine și să înveți să-ți gestionezi furiile, panicile și nerăbdarea.

Foto: Profimedia și Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei