Cele șapte zodii cu noroc în dragoste în luna martie. Cine scapă de toate problemele din relație

Cele șapte zodii cu noroc în dragoste în luna martie. Cine scapă de toate problemele din relație

Astrele vor fi generoase cu toți cei care au sentimente sincere, dar câteva zodii vor fi favorizate, arată Click. Vor avea parte de pasiune și vor începe să-și îndrepte greșelile.

Îndrăgostiți. FOTO Shutterstock

Nativii din zodiile Berbec și Taur vor avea parte de dragoste și se vor bucura de toată atenția partnerilor lor. Dar mai sunt și alte zodii norocoase în iubire luna aceasta

Zodia Berbec

Ultimii ani au fost grei pentru cei care au încercat să-și refacă viața personală și să-și întâlnească jumătatea. Dar se pare că luna martie a acestui an este luna în care o să apară soarele pe strada Berbecilor. Sfatul pentru cei care se află în această zodie este să aibă curajul să iubească la fel la început că nu vor da greș.

Zodia Taur

În a doua jumătate a lunii martie, va crește nevoia de afecțiune și de pasiune. Este posibil ca Taurii să recâștige o iubire pierdută sau să aleagă cel mai bun partener/ă pentru tot restul călătoriei lor pe pământ. De asemenea, se pare că este momentul în care aceștia vor avea curajul să-și exprime sentimentele, să spună sincer ce își doresc, dar și să câștige încredere în relația lor.

Zodia Rac

Racii vor uita de grijile și necazurile din căsnicia lor . Luna aceasta vor începe să-și îndrepte greșelile, să regăsească pasiunea și să facă lucruri noi alături de partenerul/partenera de viață. În jurul datei 21 martie, se vor petrece multe schimbări pozitive. Se pare că iubirea o să-și găsească cuib în sufletele celor care își doresc cu adevărat acest lucru.

Zodia Fecioară

Se pare că martie este o lună importantă și pentru Fecioarele care-și doresc să întâlnească iubirea. Cei care se îndrăgostesc luna aceasta vor avea parte de o evoluție rapidă și mai curând decât se așteaptă o să aibă parte și de discuții legate de nuntă.

Citește topul integral al zodii cu noroc în dragoste în luna martie în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!