Cele trei zodii bântuie de greșelile trecutului. Cum le va lovi karma

Cele trei zodii bântuie de greșelile trecutului. Cum le va lovi karma

Este o săptămână cu provocări pentru trei zodii ale horoscopului. Potrivit Click!, surprizele pe care astrele le-au pregătit nativilor acestor semne nu sunt printre cele mai fericite.

Tristețe. FOTO Shutterstock

Trecutul te poate bântui când ți-e lumea mai dragă! Trei zodii trebuie să dea acum socoteală pentru greșelile pe care cândva le-au făcut.

Vărsătorii riscă să piardă dragostea vieții lor

Rebelii zodiacului se pot vedea puși în fața faptului împlinit. Din cauza unor greșeli pe care le-au făcut în relațiile din trecut, care acum se vor revărsa în relațiile din prezent, Vărsătorii riscă să dea dovadă de un comportament extrem de deranjant în ceea ce-l privește pe actualul partener de viață.

Astrologii le recomandă să nu îndepărteze persoana alături de care și-au găsit liniștea doar din cauza unor capricii, căci riscă să o piardă.

Racii vor plăti răul făcut în trecut

Deși Racii sunt cunoscuți drept sensibilii horoscopului și niciodată nu te-ai gândit că pot face rău voit, adevărul e că oamenii sunt imprevizibili, indiferent de zodie. Cu anumite persoane din viața lor, acești nativi au dat dovadă de o insensibilitate și o răutate ieșită din comun.

Faptul că mereu planurile le-au mers ca pe roate , nu se tem de karma și de plata faptelor lor. Unii nativi vor plăti acum scump pentru răul pe care l-au făcut în trecut.

Citește în Click! care este cea de-a treia zodie lovită de karma săptămâna aceasta!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat