Cele trei zodii care au norocul de partea lor în următoarea săptămână

Cele trei zodii care au norocul de partea lor în următoarea săptămână

Toamna și-a intrat încet, încet, în drepturi, iar acest lucru însemnă, pentru unii nativi, o perioadă excelentă . Potrivit Click!, trei zodii care au norocul de partea lor în săptămâna 11-17 septembrie.

Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

Nativii născuți în zodia Berbec sunt guvernați de planeta Marte, planeta energiei, a acțiunii și a dorinței. Acești nativi sunt atrași de acțiune și nu vor pierde niciodată prea mult timp stând pe gânduri.

Ei sunt cunoscuți pentru energia lor debordantă și determinarea lor ieșită din comun. Totuși, ei ar putea folosi această energie acordând atenție modului în care comunicați cu cei din jur.

Mai exact, trebuie să fie atenți să asculte și să-i abordeze pe cei dragi cât mai atent. Sunt protejați dar ar trebui să îi protejeze și pe alții!

Rac

Semn de Apă, guvernat de Lună, zodia Rac este cea mai dificilă și mai sensibilă dintre toate. Dar are atât de multe calități, încât îi trecem cu vederea toate sensibilitățile și capriciile.

Racii sunt cunoscuți pentru legătura profundă cu emoțiile . În această toamnă, racii se pot simți mai conectați cu cei dragi și pot dezvolta relații mai strânse și mai armonioase.

Totodată, Racii sunt protejați și pot avea idei inovatoare, pot explora pasiuni artistice și pot lua decizii intuitive în viața lor.

Citește în Click! care este cea de-a treia zodie care are norocul de partea ei în săptămâna 11-17 septembrie!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”