Celebra cântăreață Cher, acuzată că a angajat pe cineva să-i răpească fiul

Celebra cântăreață Cher, acuzată că a angajat pe cineva să-i răpească fiul

Cher a fost acuzată că a angajat bărbați care să-i răpească fiul de la un hotel, unde acesta era cazat împreună cu soția sa, anul trecut. Cei doi se aflau șa hotel încercând să-și salveze căsnicia, după ce au depus acele de divorț în 2021.

Cher, acuzată că și-a răpit fiul FOTO Shutterstock

Documentele depuse în instanță de soția lui Elijah Blue Allman, Marieangela King, susțin că patru bărbați l-au „răpit” dintr-o cameră de hotel din New York, la aniversarea lor din noiembrie 2022.

În documentele depuse în instanță ca parte a procedurilor de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles, King a declarat că ea și Allman au petrecut 12 zile la hotel încercând să-și rezolve problemele din căsnicie.

După ce am petrecut aceste 12 zile împreună în New York, pe 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții noastre, patru persoane au venit în camera noastră de hotel și l-au scos pe (pe soțul ei, n.r.) din camera noastră”, a susținut ea într-o declarație în instanță făcută în decembrie 2022.

Unul dintre cei patru bărbați care l-au luat mi-a spus că au fost angajați de mama lui”, a mai spus ea.

Allman, tratat într-o clinică secretă

În documentele din instanță, King a declarat că soțul ei primea tratament la o unitate medicală din august 2022 - dar a susținut că nu i s-a spus unde se află și că nu avea niciun mijloc de a-l contacta.

În prezent, nu sunt la curent cu starea a soțului meu sau cu locul unde se află”, a declarat ea în decembrie, adăugând că era „foarte îngrijorată pentru el”, scrie BBC .

Elijah Blue Allman, în vârstă de 47 de ani, este fiul vedetei pop Cher și al fostului ei soț, regretatul muzician rock Gregg Allman. El s-a căsătorit cu Marieangela King - din Marea Britanie - în 2013. Cei doi sunt amândoi muzicieni.

Allman a vorbit anterior despre abuzul de droguri și luptele sale cu dependența, descriind într-un interviu acordat în 2014 pentru Entertainment Tonight cum a consumat droguri de la vârsta de 11 ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”