Celebră dansatoare, căsătorită cu un român. Cuplul face carieră în Marea Britanie VIDEO

Celebră dansatoare, căsătorită cu un român. Cuplul face carieră în Marea Britanie VIDEO

Devenită celebră după ce a câștigat de două ori concursul de dans Strictly Come Dancing de la BBC, dansatoarea sud-africană Oti Mabuse este căsătorită de 10 ani cu dansatorul român Marius Iepure.

Oti Mabuse și Marius Iepure, soțul său FOTO arhiva personală

Cotidianul britanic The Sun a prezentat în această lună povestea celor doi , ca și succesele lor.

Stabilită de câțiva ani în Marea Britanie după o perioadă trătă în Germania, Oti Mabuse a câștigat de două ori consecutiv, în 2019 și 2020, concursul de dans Strictly Come Dancing, foarte popular la BBC, concurs pe durata căruia dansatori profesioniști au parteneri vedete din Marea Britanie.

Anul trecut, Oti Mabuse și soțul ei român Marius Iepure au devenit părinți, după nouă ani de la căsătorie.

Oti Mabuse este cunoscută de mai mulți ani ca o dansatoare profesionistă de top la nivel internațional, participând în numeroase spectacole de televiziune și câștigând competiții de dans în Africa de Sud, Germania și Marea Britanie.

Oti și-a cunoscut viitorul soț, românul Marius Iepure, în timpul unei competiții de dans la care participa în Germania. La scurt timp, ce doi s-au căsătorit.

După cum precizează jurnaliștii de la The Sun, Oti Mabuse și-a luat licența în inginerie civilă în Africa de Sud înainte de a face o carieră în lumea dansului și călcând astfel pe urmele surorii sale Motsi, mai mare cu nouă ani și de asemenea o dansatoare profesionistă.

„Marius, soțul meu, este o persoană uimitoare, care mi-a fost mereu alături, inclusiv în zilele foarte grele și dure”, spune Oti.

Conform mai multor specialiști, Oti Mabuse și soțul ei au la ora actuală o avere de peste 1,5 milioane lire sterline.

Oti Mabuse este și jurat în spectacolul de talente ”The Greatest Dancer”, produs de asemenea tot de către cei de la BBC.

Oti Mabuse alături de celebrul Ricky Gervais FOTO arhiva personală

Oti Mabuse alături de celebrul Ricky Gervais FOTO arhiva personală

Cunoscuta dansatoare căsătorită cu un român a apărut anul trecut și în foarte cunoscuta emisiune The Graham Norton Show, unde sunt invitate celebrități de pe tot globul.

Înainte de a se muta în Marea Britanie, Oti Mabuse și Marius Iepure au devenit campioni naționali la dans în proba de perechi în Germania, devenind ulterior vicecampioni mondiali în cadrul Campionatelor Mondiale de Dansuri Latino.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat