Celebra "văduvă neagră'' din Canada a fost eliberată, iar poliția avertizează că poate recidiva

Poliția a avertizat vineri locuitorii din Halifax (est), capitala provinciei Noua Scoție din Canada, cu privire la eliberarea "văduvei negre", o infractoare octogenară care a executat mai mulți ani de închisoare pentru că și-a ucis sau jefuit soții și amanții și care prezintă în continuare un risc ridicat, relatează France Presse.

Melissa Ann Shepard a fost eliberată condiționat, iar poliția din acest oraș de pe coasta atlantică a emis în același timp un aviz pentru a alerta populația în legătură cu prezența ei în localitate.

"O infractoare ce prezintă un risc ridicat rezidă în comunitatea noastră", avertizează poliția referindu-se la această femeie canadiană de 80 de ani, amintind publicului diferitele condiții care i-au fost impuse de către instanțele de judecată.

"Văduva neagră", așa cum a fost ea supranumită în Canada, nu trebuie să aibă acces la internet, unde ea își găsea victimele, nici să contacteze familiile victimelor sale și nici să dezvolte relații intime indiferent cu cine, până când poliția nu va identifica și comunica cu noua ei ''cucerire''.

"Evaluările au stabilit că există un risc mare ca Shepard să recidiveze", a declarat poliția din Halifax, difuzându-i fotografia.

Melissa Ann Shepard a fost arestată în 2012 după ce a încercat să-și otrăvească ultimul soț, Fred Weeks, atunci în vârstă de 75 de ani, cu care ea se căsătorise cu doar două săptămâni înainte.

Ea a petrecut deja de mai mulți ani în închisoare pentru omor, furt și fals, în Canada și Statele Unite ale Americii. A fost condamnată inclusiv pentru că l-a drogat pe unul din foștii săi soți, Gordon Stewart, înainte de a trece cu mașina peste el, în 1991. Condamnată atunci la șase ani de închisoare, ea a fost eliberată mai devreme și apoi s-a mutat în Florida, în sud-estul Statelor Unite, unde l-a cunoscut pe Robert Friedrich. S-au căsătorit în 2000, după care sănătatea bărbatului s-a deteriorat, iar contul său bancar a fost golit. Un atac de cord l-a doborât în 2002. La scurt timp, văduva l-a întâlnit pe un site de internet pe Alex Strategos, de 73 ani. În ziua în care s-au mutat împreună, el a fost internat în spital pentru tratarea unor leziuni, inclusiv la cap. Astfel de incidente s-au reprodus de șapte ori în două luni.

Septuagenara a ajuns în închisoare în Florida, după ce un drog puțin cunoscut a fost descoperit în organismul unui partener al său, al cărui cont bancar fusese de asemenea golit.

Eliberată cinci ani mai târziu, în 2009, ea a fost atunci deportată în Canada.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ / Guvernul PSD, RUȘINEA Europei, a încercat să ÎNȘELE Comisia Europeană și să deconteze din fonduri UE pr…

2 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

3 Rareș Bogdan o calcă-n picioare pe „Proasta Pământului” după minciuna despre fabrica Volkswagen!

4 Dăncilă poate lua între 8 și 18 ani de pușcărie după denunțul lui Dragnea!

5 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing