Celebru actor american, de Paște în România. Robert Knepper a fost oaspetele familiei Cotimanis-Dumitru

Celebru actor american, de Paște în România. Robert Knepper a fost oaspetele familiei Cotimanis-Dumitru

Devenit celebru pentru rolul Theodore „T-Bag” Bagwellt din seria Prison Break, actorul american Robert Knepper a petrecut sărbătorile pascale în România, mai precis acasă la actorii Constantin Cotimanis și Iulia Dumitru.

Constantin Cotimanis și soția sa au fost gazde pentru actorul Robert Knepper FOTO Facebook

Actorul american Robert Knepper (Theodore „T-Bag” Bagwellt din serialul Prison Break, 2005-2009, 2017) a petrecut mai mult zile la vila pe care actorii Constantin Cotimanis și Iulia Dumitru o au în comuna argeșeană Budeasa.

Robert Knepper este bun prieten cu actrița Ada Dumitru, fiica Iuliei, alături de care a jucat în filmele ”Enclave” și ”The Pact” și a acceptat invitația acesteia de a veni în România de Paște.

Considerată una dintre cele mai valoroase tinere actrițe din Europa de Est, Ada Dumitru este fiica vitregă a lui Constantin Cotimanis . Ada a fost concurentă la ediția din acest an a ”Survivor România”.

Actorul Constantin Cotimanis s-a stabilit de câțiva ani în Argeș și a fost timp de peste un an director al Teatrului Alexandru Davila din Pitești.

Robert Knepper a participat și la slujba de Înviere la biserica cu hramul Tăierea Capului Sântul Ioan Botezătorul din Ștefănești Sat, oficiată de preotul Cristian Dragomirescu, unul dintre cei mai apreciați portretiști din România .

Celebrul actor american a primit cadou un album cu portretele realizate de părinte;e Cristian Dragomirescu.

Actorul Robert Knepper a fost foarte încântat de cele câteva zile petrecute în România și de ospitalitatea gazdelor sale.

„Bebe Cotimanis oricum îmi zisese că vine la mine la biserică să ia Lumină, știam de la Iulia că vine și cu un actor american, dar nu știam cine e. Însă tinerii fremătau la vederea lui. Nu le venea sa creadă. După ce a venit Bebe cu el in altar și ne-am întreținut puțin, m-am uitat pe Google sa văd cine este și am zis: <Woow!>. I-a plăcut mult albumul meu cu portrete și chiar intenționez să fac o expoziție în Statele Unite”, a declarat în exclusivitate pentru ”Adevărul” preotul Cristian Dragomirescu.

Acesta intenționează ca în viitor să îi facă un portret și actorului Robert Knepper.

Robert Knepper a jucat în 2016 alături de Tom Cruise în filmul „Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!” și a interpretat și rolul lui Antonius din „Jocurile Foamei: Revolta, partea 1”. Robert a aparut ca invitat special în seriale ca ”Breakout Kings”, ”The Black List” sau ”Criminal Minds”. Robert Knepper a jucat și în filmul ”Good Night and Good Luck”, alături de George Clooney și Robert Downey jr.

A patra vizită în România

Robert Knepper a venit pentru prima oară în România în plin comunism, în 1985, susținând mai multe spectacole alături de câțiva colegi la Cluj-Napoca. Ulterior, Robert Knepper a mai ajuns în țara noastră de două ori. În mai 2015 a venit la București pentru a participa la East European Comic Con, iar în noiembrie 2019 a petrecut câteva zile la Timișoara.

„Suntem prieteni de ani de zile, am jucat împreună și a acceptat cu mare plăcere invitația mea de a petrece sărbătorile pascale în Argeș”, a precizat pentru ”Adevărul” actrița Ada Dumitru, care este foarte apreciată de către Robert Knepper.

La numai 26 de ani, Ada Dumitru, actriţă a Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, este considerată una dintre cele mai talentate tinere actriţe din Europa de Est. A debutat la 15 ani într-un spectacol de Mihai Mălăimare, este pregătită de celebra Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman, şi a avut un rol principal în serialul poliţist “Three Knee Deep”, alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro