Celebrul astrofizician american Neil deGrasse Tyson spune că toți renii care trag la sania lui Moș Crăciun sunt femele

Celebrul astrofizician american Neil deGrasse Tyson spune că toți renii care trag la sania lui Moș Crăciun sunt femele

Celebrul astrofizician american Neil deGrasse Tyson, specialist în comunicare științifică, a explicat pe Facebook, chiar în ziua de Crăciun, de ce toți renii de la sania lui Moș Crăciun sunt de fapt femele.

„Moș Crăciun nu știe Zoologie:

Atât masculii, cât și femelele de ren au coarne. Dar toți renii masculi își pierd coarnele la sfârșitul toamnei, cu mult înainte de Crăciun.

Deci, renii lui Moș Crăciun, care au toți coarnele pe cap, sunt, prin urmare, de sex feminin, ceea ce înseamnă că Rudolf a fost considerat greșit de sex masculin”, a scris Neil deGrasse Tyson.

Neil deGrasse Tyson este un astrofizician și specialist în comunicare științifică american, directorul Planetariului Hayden din cadrul Centrului Rose pentru Pământ și Spațiu din New York și cercetător asociat în cadrul Departamentului de astrofizică al Muzeului American de Istorie Naturală.

Din anul 2006, este prezentator al programului educațional NOVA scienceNOW, găzduit de televiziunea PBS.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale