Celebrul OJ Simpson a murit la vârsta de 76 de ani. Fostul star de fotbal american era bolnav de cancer

Celebrul OJ Simpson a murit la vârsta de 76 de ani. Fostul star de fotbal american era bolnav de cancer

OJ Simpson a murit la 76 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul. Starul de fotbal american a murit acasă, înconjurat de familie.

OJ Simpson a murit FOTO: Profimedia

Celebrul suspect de dublu-omor, care a fost găsit responsabil civil pentru două crime, a murit înconjurat de familia sa, în casa sa din Las Vegas, miercuri seară, scrie dailymail.co.uk.

O postare X împărtășită pe contul său oficial de către familia sa a spus: „Pe 10 aprilie, tatăl nostru, Orenthal James Simpson, a cedat în lupta sa cu cancerul. A fost înconjurat de copiii și nepoții săi. În această perioadă de tranziție, familia sa vă roagă să le respectați dorințele de intimitate și grație. - Familia Simpson”.

Simpson, un fost fundaș de fotbal american care a jucat 11 sezoane la Buffalo Bills, s-a reinventat ca actor înainte de uciderea lui Brown și Goldman.

OJ Simpson FOTO: Profimedia

OJ Simpson FOTO: Profimedia

Deși a fost absolvit de acuzațiile de crimă, reputația sa a fost ruinată pentru totdeauna, iar ultima parte a carierei sale a fost marcată de o serie de aventuri dubioase.

După ce a fost achitat, Simpson a fost găsit responsabil civil pentru crime și a fost obligat ulterior să plătească daune de 33,5 milioane de dolari familiilor Brown și Goldman.

El s-a confruntat și cu alte probleme juridice atunci când a fost condamnat la o pedeapsă între nouă și 33 de ani de închisoare pentru jaf armat în Nevada, în 2008.

Anterior, s-a raportat că Simpson se lupta cu cancerul de prostată și că făcea chimioterapie.

Fostul star sportiv a fost fotografiat în mai multe rânduri la începutul acestui an, în timp ce se plimba prin cartierul său din Las Vegas.

În pofida unei cariere de succes în NFL, Simpson a fost cunoscut mai ales pentru achitarea sa în urma procesului de crimă de mare anvergură din 1995, supranumit „Procesul secolului”.

Circumstanțele c are au înconjurat arestarea sa au fost la fel de scandaloase , Simpson conducând polițiștii într-o urmărire cu viteză redusă după ce nu s-a predat.

Milioane de oameni au urmărit cele 90 de minute de urmărire între polițiști și Bronco-ul alb al lui Simpson prin sudul Californiei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?