Celentano, „filosoful” din „Las Fierbinți”, a revenit cu un nou monolog de senzație: „Dacă n-ai școală, te-ai nenorocit pe viață!”

Celentano, „filosoful” din „Las Fierbinți”, a revenit cu un nou monolog de senzație: „Dacă n-ai școală, te-ai nenorocit pe viață!”

Cel mai îndrăgit serial românesc, "Las Fierbinți", a revenit cu un nou sezon la Pro TV. Încă din primele episoade ale celui de-al 22-lea sezon Celentano își surprinde fanii cu un nou monolog de senzație.

FOTO Pro TV

Celentano, cunoscutul personaj din serialul "Las Fierbinți", interpretat de actorul Adrian Vâncică, a revenit cu un nou monolog de senzație pe tema învățământului. Așa cum și-a obișnuit fanii, serialul "Las Fierbinți" are mereu discuții cu subînțeles între Celentano și Firicel.

Joi seară, cei doi au discutat despre importanța școlii și Celentano s-a luat de prietenul său Firicel căruia i-a transmis că școala ar trebui făcută atunci când ajungi la maturitate și înțelegi cu adevărat importanța acesteia.

„Școală trebuie să faci acum, când ești mare, la 40-50 de ani când, într-adevăr, cu capul tău ți-ai da seama că dacă nu ai școală, te-ai nenorocit pe viață. Păi școală dacă faci de mic, capeți niște obiceiuri proaste, cum ar fi să strângi bani pentru lucruri de care nu ai nevoie. Bă, eu înțeleg, toți muncim, dar puțini facem ce trebuie”, a spus Celentano, în serialul "Las Fierbinți", transmis de Pro TV .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…