Cerbul de Aur/ Eleni Foureira: Cu siguranţă voi ajunge la Braşov într-o vacanţă de iarnă

Cerbul de Aur/ Eleni Foureira: Cu siguranţă voi ajunge la Braşov într-o vacanţă de iarnă

Cântăreaţa şi actriţa Eleni Foureira, care reprezintă Cipru la Festivalul Cerbul de Aur, spune că a venit la festival încărcată de emoţie, dar şi de o energie specială.

Artista, care trăieşte în Grecia şi care va susţine un recital în seara de gală a Cerbului de Aur, a declarat într-o conferinţă de presă că există o legătură între culturile greacă şi română. "De fapt, în România oamenii zâmbesc şi sunt fericiţi, frumoşi şi foarte amabili", a spus Eleni Foureira, care a vizitat mai mult Transilvania.

Ea s-a arătat impresionată de Braşov, un oraş cu mult verde şi cu aer curat. "Cu siguranţă o să ajung într-o vacanţă de iarnă aici, la Braşov. Oamenii sunt frumoşi şi foarte buni", a promis artista.

Eleni Foureira a mărturisit că este atrasă de stilul interpretativ al lui Fuego - artist român "care este extrem de ascultat şi încă în topuri la radiourile din Europa". Ea a anunţat că va lansa un nou proiect internaţional cu Sony Music.

Sâmbătă seara va fi desemnat câştigătorul Marelui Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, în valoare de 25 de mii de euro, dar şi ai celor trei premii de pe podium şi premiilor speciale: Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti; Premiul Municipiului Braşov; Premiul Judeţului Braşov; Premiul Publicului; Premiul Presei Festivalului; Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune.

Festivalul Internaţional ''Cerbul de Aur'' a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009.

Desfăşurat în perioada 29 august - 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, în anul Centenarului României şi semicentenarului "Cerbului de Aur", festivalul are în acest an un format special, cu o gală aniversară, două zile de concurs, o gală a festivalului, spectacolul "România Centenar" şi evenimente adiacente. AGERPRES este partener media la acest eveniment. AGERPRES/(A - autor: Cătălina Matei, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante