Cercetător român din SUA: „Avem o infractoare periculoasă care bântuie prin ţară şi se filmează în mod repetat atunci când încalcă legea. Unde este poliţia?”

Cercetător român din SUA: „Avem o infractoare periculoasă care bântuie prin ţară şi se filmează în mod repetat atunci când încalcă legea. Unde este poliţia?”

Diana Șoșoacă a fost cea mai puternică voce anti vaccin și anti restricții încă de la debutul pandemiei. Aceasta a fost intens promovată pe la toate posturile de televiziune, dar mai ales la Antena 3 și România Tv și lăsată să arunce cu acuzații la adresa medicilor și a autorităților.

Deși singurul care a prevăzut dezastrul în care ne aflăm acum a fost Raed Arafat, acesta a fost demonizat în mai multe emisiuni România TV, iar imaginea lui a fost profund deteriorată.

Astăzi ne aflăm în situația în care experți mondiali și europeni vin în România pentru a analiza cum am ajuns aici. O țară în care poporul refuză vaccinarea de teama cipării și reacțiilor adverse, care există doar în capul unora.

Mai multe surse au confirmat pentru ShowBlitz.ro că Diana Șoșoacă este VACCINATĂ, dar aceasta a amenințat toată presa cu Tribunalul dacă dezvăluie informații din dosarul ei medical. S-a folosit de protecția personală a datelor. Deși ea este imunizată merge pe la spitale și pe la centrele de vaccinare și strigă la medici, face circ și îi oprește pe oameni să se vaccineze.

De ce face toate aceste lucruri? Renumitul medic psihiatru, Gabriel Diaconu a analizat-o în detaliu pe senatoare și a a venit și cu o serie de explicații. Și prof.dr. Cristian Apetrei, profesor de microbiologie la Universitatea din Pittsburg, SUA are un punct de vedere pe subiect.

„Nu înțelege nimic”

„Face un joc bine calculat. Anume, joacă propria ei piesă pentru propria ei audienţă. Dânsa reprezintă un subset de români care cred că asta înseamnă civilizaţie. Care cred că civilizaţia înseamnă să te duci şi să te iei de guler cu un manager de spital. Comportamentele şi ieşirile dânsei la rampă nu au fost sancţionate penal până acum, după cum se cuvine, şi asta este o problemă a justiţiei în România. Ca medic, pot să protestez faţă de atitudinea dânsei de violenţă interpersonală şi socială.

Nu înţelege nimic din ce înseamnă medicină şi profită de funcţia publică şi de care abuzează să se lanseze în scurte exerciţii de popularitate, într-o perioadă foarte neagră pentru România. Din punctul meu de vedere, dânsa este o persoană care se caţără pe cadavrele pe care insistă să le filmeze. Nu are pic de decenţă, pic de umanitate şi aceşti doi ani ar fi trebuit să-i demonstreze că nimeni nu vrea să pună un mort într-un sac. Adevărul pe care doamna Şoşoacă refuză să-l menţioneze este că mor prea mulţi oameni de COVID în România, că nu au loc în morgile spitalelor”, a subliniat dr. Gabriel Diaconu.

„Avem o infractoare periculoasă care bântuie prin țară”

Medicul psihiatru intră și mai mult în detalii. O încadrează practic în categoria politicienilor demagogi, care fotografiază morți și tragedii, cu scopul de a ieși în față și a-și crește propria imagine. Nu au empatie față de suferința umană.

„Vânează senzaţionalul, lumina reflectoarelor. Iar doamna Şoşoacă nu este la prima abatere”, mai spune dr. Diaconu, care a explicat și că persoanele care au murit din cauza COVID-19 continuă să fie puse în saci de plastic pentru a proteja lucrătorii de la morgă: „Există studii care au fost făcute vizavi de cât rezistă noul coronavirus pe suprafeţe şi pe ţesuturi biologice, şi răspunsul ştiut încă din primăvara lui 2020 a fost că 3-4 zile. Timp în care contactul cu persoana decedată poate să genereze infecţie. Prin secreţii, prin fluide, prin contact direct sau indirect cu materia biologică”.

Profesor doctor Cristian Apetrei, profesor de microbiologie la Universitatea din Pittsburg, SUA a fost mult mai aspru. Acesta este de părere că acest comportament deviant senatoarei ţine de zona patologiei și că avem o infractoare periculoasă care bântuie prin țară.

„Oare cât de dement poţi să fii ca, atunci când, şi din cauza ta, societatea se confruntă cu o criză majoră, tu să te duci să-i agresezi pe cei care trebuie să aibă grijă de victimele tale? Probabil că foarte dement, iar din cauza asta, de neoprit. Dar totuşi, mă întreb şi eu ca prostul: avem o infractoare periculoasă care bântuie prin ţară şi se filmează în mod repetat atunci când încalcă legea. Unde este poliţia? Ce face şefa ei, Anca Dragu? Mai există lege în România? Ar trebui să ni se spună clar”, a scris Cristian Apetrei pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina