CFR Călători: Un tren a intrat în coliziune cu un camion la intrarea în stația Reghin; mecanicul și un pasager au avut nevoie de îngrijiri medicale

CFR Călători: Un tren a intrat în coliziune cu un camion la intrarea în stația Reghin; mecanicul și un pasager au avut nevoie de îngrijiri medicale

Trenul Regio 4542, Târgu Mureș - Deda, a intrat sâmbătă dimineața în coliziune cu un camion, la o trecere la nivel cu calea ferată de la intrarea în Reghin, mecanicul de locomotivă și un pasager având nevoie de îngrijiri medicale, informează CFR Călători pe pagina proprie de Facebook.

Sursa foto: CFR Călători / Facebook

"Astăzi în jurul orei 7:30, la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrare în stația Reghin, trenul Regio 4542, Târgu Mureș — Deda, a intrat în coliziune cu un camion al cărui șofer s-a angajat în traversare fără să se asigure la o trecere la nivel semnalizată cu indicatorul "crucea SF Andrei", precizează CFR Călători.

A fost solicitat serviciul de urgență 112, iar mecanicul de locomotivă și un pasager au primit îngrijiri medicale. Ceilalți pasageri nu au fost răniți și au continuat călătoria cu mijloace auto. Acestora li se va restitui contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat conform reglementărilor în vigoare, scrie CFR Călători.

Potrivit sursei citate, echipe feroviare de intervenție vor elibera linia pentru ca trenurile din grafice sa circule în condiții de siguranță. De asemenea, un mecanic de ajutor va prelua serviciul celui care a fost implicat în acest accident.

"Incidente cu mijloace auto ai căror șoferi nu respectă regulile, nu sunt puține! Trag un semnal de alarmă și fac apel către toți conducătorii auto sa respecte avertizările/regulile de traversare la trecerile la nivel cu calea ferată și să acorde importanță și atenția cuvenita acestora. (...) De respectarea regulilor de circulație depind vieți. Viețile oamenilor, ale celor care călătoresc în aceeași mașină cu ei și, nu în ultimul rând, viețile celor care se afla în tren", a declarat Iosif Szentes, directorul general al CFR Călători.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

3 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…