CFR, calificare chinuită cu un gol fabulos: Campioana e în grupele Conference League și ia o sumă uriașă VIDEO

CFR, calificare chinuită cu un gol fabulos: Campioana e în grupele Conference League și ia o sumă uriașă VIDEO

La CFR, treptat, conferințele lui Dan Petrescu devin mai interesante decât meciurile! Partida tur, cu Maribor, ultima clasată din Slovenia la ora întâlnirii, a fost un calvar fotbalistic. Pe care Adevărul a catalogat-o drept cel mai bun „somnifer fără efecte secundare“.

Dan Petrescu, un antrenor fericit. FOTO: Arhiva Adevărul

Între meciul insipid de la Maribor și returul de joi seară a fost conferința fabuloasă a antrenorului CFR-ului. Care, după ce s-a plâns toată vara că echipa sa joacă la foc automat, acum s-a arătat îngrijorat că CFR a stat, în etapa de weekend, având meciul amânat în Superliga! „A trebuit să le dau liber jucătorilor. Poate că s-au relaxat... “, a fost declarația incredibilă a lui „Super Dan“, miercuri seară, înaintea returului cu Maribor de pe teren propriu.

Din fericire pentru Petrescu însă, cel puțin în prima repriză, elevii săi n-au dat semne de relaxare sau letargie. Din contră! CFR, având în față și o echipă în derivă, fără victorie în ultimele opt partide oficiale (2 remize, 6 înfrângeri), a avut marile ocazii. Din păcate, golul a lipsit în ciuda eforturilor clujenilor, iar la pauză tabela a arătat ca la finalul meciului tur: 0-0.

În partea secundă, s-a cam jucat după același scenariu, dar cu mai puține ocazii clare pentru CFR. Maribor a stat „la cutie“, propunându-și să lovească pe contraatac sau trimiterea meciului în cele două reprize de prelungiri. Din fericire, slovenii n-au reușit nici una, nici alta! Pentru că, pe final, CFR a fost echipa care a reușit să dea lovitura.

Mai întâi, Yeboah a lovit bara (87), anunțând parcă golul superb al lui Cvek din minutul 90. Care valorează vreo 4 milioane de euro. Adică, suma pe care CFR tocmai și-a garantat-o pentru calificarea în grupele Conference League. 2.940.000 vor veni, ca bonus direct pentru accederea în grupe, iar restul pentru ce au făcut ardelenii în tururile preliminare.

CFR Cluj își va afla adversarele europene, vineri, de la ora 15.30, când e programată tragerea la sorți.

VEZI GOLUL FABULOS ÎNSCRIS DE CVEK PENTRU CFR CLUJ

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?