CFR Cluj - CS Mioveni 4-2. Meci spectaculos în Gruia întrerupt de stingerea nocturnei

CFR Cluj - CS Mioveni 4-2. Meci spectaculos în Gruia întrerupt de stingerea nocturnei

CFR Cluj a avut emoţii mari din cauza nocturnei care s-a stins la scorul de 3-2. Instalaţia nocturnei din Gruia a dat semne de slăbiciune încă din primele minute ale reprizei secunde. După câteva minute de joc după revenirea de la cabine, nocturna a cedat şi meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute.

CFR Cluj era aproape să piardă la masa verde partida cu CS Mioveni şi să bifeze astfel a doua înfrângere consecutivă după eşecul din Bănie din etapa a doua a Superligii, cu U. Craiova.

Mioveni a deschis rapid scorul în deplasarea de la Cluj. Rusu a pătruns în careu şi l-a învins pe Scuffet cu un şut cu pământul în minutul 7. CFR Cluj egalează cu 10 minute înainte de pauză prin reuşita lui Debeljuh. În minutul 39 CFR Cluj preia conducerea pe tabelă după o gafă a lui Balaur de care Debeljuh a profitat şi a înscris. Gazdele s-au dezlănţuit pe final de repriză reuşind să marcheze din nou, din penalty-ul transformat de Ciprian Deac în minutul 45.

La revenirea de la cabine CS Mioveni a fost mai activă în atac şi a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 61 prin reuşita lui Rusu. După doar câteva minute de joc nocturna de pe stadionul Dr Constantin Rădulescu a cedat şi meciul a fost întrerupt pentru 40 de minute. Echipele au revenit pe teren şi Ovidiu Hoban a marcat după doar 5 minute asigurând victoria echipei sale.

La finalul partidei, Dan Petrescu a recunoscut că a avut emoţii pe final de joc din cauza problemei cu nocturna. El a transmis că odată cu aces incident se poate spune că la formaţia sa s-au întâmplat toate.

”S-au întâmplat toate anul ăsta. Dacă mai pierdem un meci din cauza nocturnei... E prima dată de când sunt în fotbal când se întâmplă. Am avut noroc că a funcţionat sistemul până la urmă. Sper să nu se mai întâmple. CFR-ul a trecut prin multe, victoria cu Rapid a fost cum a fost, acum a căzut nocturna, penalty cu VAR, s-a mai întors şi norocul. E o victorie de moral, o victorie importantă. Mi-a plăcut spiritul echipei, adversarul a avut două şuturi pe poartă, două goluri. Înainte, adversarii dădeau tot două şuturi, dar nu dădeau nici un gol. Îmi pare rău pentru Simone (n.r. Scuffet), el nu a făcut un meci rău, dar când iei două goluri din două şuturi, nu e bine”, a declarat Dan Petrescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...