CFR Cluj – Lazio, fără marea vedetă a italienilor: Dan Petrescu are motive să zâmbească

CFR Cluj – Lazio, fără marea vedetă a italienilor: Dan Petrescu are motive să zâmbească

Meci de totul sau nimic pentru CFR Cluj, în acest sezon european, joi (ora 19.45, Pro Arena), într-o atmosferă ce se anunță incendiară! Iar motivația elevilor lui Dan Petrescu va fi la cote maxime, după bonusul anunțat de conducere, în caz de calificare în optimile Conference League.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Dacă Mario Camora și colegii săi vor reuși să dea lovitura, rămâne de văzut. Vestea bună e că CFR tocmai a scăpat de marea vedetă a celor de la Lazio. Vorbim despre spaniolul Pedro (35 de ani), care a făcut parte din echipa de aur a Barcelonei, cu Messi, Pique, Busquets și cu Josep Guardiola pe bancă.

În meciul tur, de la Roma, Pedro l-a înlocuit pe marcatorul golului, Ciro Immobile, în minutul 61. Acum însă, potrivit gsp.ro , care a citat presa italiană, Pedro s-a accidentat în weekend, la meciul cu Salernitana și s-a operat la nas. Drept urmare, va rata deplasarea la Cluj și returul cu CFR de joi seară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale