CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1. Campioana României face un nou pas greșit care o scoate din lupta la titlu

CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1. Campioana României face un nou pas greșit care o scoate din lupta la titlu

Campioana României din ultimii 5 ani poate spune deja adio titlului din acest sezon după ce s-a împiedicat din nou pe teren propriu, încheind la egalitate, scor 1-1, partida disputată împotriva Universității Craiova.

FOTO Sport Pictures

Partida de la Cluj a fost una lipsită de ocazii importante în prima repriză. După revenirea de la cabine, jucătorii oaspeților au amenințat poarta lui Scuffet prin Ivan și Cîmpanu. Replica a venit de la Bîrligea, dar șutul trimis de acesta a lovit doar bara.

Muhar a deschis scorul pentru clujeni, în minutul 66. Avantajul gazdelor a durat doar 4 minute, replica oltenilor venind rapid prin Andrei Ivan care a restabilit egalitatea, cu un gol marcat dintr-o poziție la limita offside-ului.

CFR Cluj nu a mai forțat victoria, oltenii fiind cei mai periculoși pe contra-atac în ultimele minute ale partidei. Meciul s-a încheiat la egalitate, scorul nemulțumind ambele tabere.

Cu o victorie pe terenul clujenilor, Universitatea Craiova (36 puncte) putea să fie la egalitate cu campioana României (39 puncte) și continua lupta de la egal la egal pentru un loc pe podium.

Deși mai sunt 9 puncte puse în joc și se află la 7 puncte în spatele liderului Farul, CFR Cluj poate spune de pe acum adio unui nou titlu fiindca are nevoie de un adevărat miracol. Elevii lui Hagi ar trebui să piardă toate partidele din ultimele etape, chiar și pe cea din meciul direct cu CFR Cluj.

Clasament play-off Liga 1:

1. Farul - 46p

2. FCSB - 40p*

3. CFR Cluj - 39p

4. Universitatea Craiova - 36p

5. Rapid - 34p

6. Sepsi - 25p*

FCSB are un meci în minus pe care îl va disputa luni seară pe teren propriu cu Sepsi OSK. Dacă vicecampioana învinge, va reveni la 3 puncte în spatele liderului Farul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”